Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima en het gemis van Tanzania

Tanzania moet ze door gezondheidsproblemen overslaan, maar koningin Máxima maakte dit jaar (stralend als altijd) al heel wat vliegkilometers. De hoogtepunten nog eens in beeld. Koningin Máxima reist veel. Is het niet samen met Willem-Alexander (voor koningstaken of vakantie), dan is het wel voor ...

Máxima en het gemis van Tanzania

Tanzania moet ze door gezondheidsproblemen overslaan, maar koningin Máxima maakte dit jaar (stralend als altijd) al heel wat vliegkilometers. De hoogtepunten nog eens in beeld.

Koningin Máxima reist veel. Is het niet samen met Willem-Alexander (voor koningstaken of vakantie), dan is het wel voor haar werk als speciale pleitbezorger van de VN. Een trip missen doet ze maar zelden, maar dit jaar komt het twee keer voor: in juni miste ze de staatsbezoeken aan Estland, Letland en Litouwen door het overlijden van zusje Inés. En nu gaat ze niet naar Tanzania.

Doktersadvies

De koningin zou het land bezoeken voor haar werk namens de VN, maar dat werd haar op doktersadvies afgeraden. Ze kampt met een vermoedelijke darminfectie en moest haar agenda de komende weken leeg maken. Vervelend voor de koningin, een gemis voor Tanzania en natuurlijk ook zonde voor Máxima-watchers. Wat moeten we met die Máxima-luwe weken? Nou, terugblikken op een heel mooi reisjaar bijvoorbeeld.

Januari: het World Economic Forum in Zwitserland