Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima en d'r clutch van J.Crew

Máxima heeft een kast voor prachtige designerkleding van het modehuis Natan, maar de laatste tijd draagt ze ook items van andere merken. Waaronder Zara en J.Crew.  Van laatstgenoemde heeft ze een beige clutch die ze opvallend vaak draagt. Zo zagen we het item voor het eerst in 2013 toen onze koni...

Máxima en d'r clutch van J.Crew

Máxima heeft een kast voor prachtige designerkleding van het modehuis Natan, maar de laatste tijd draagt ze ook items van andere merken. Waaronder Zara en J.Crew. 

Van laatstgenoemde heeft ze een beige clutch die ze opvallend vaak draagt. Zo zagen we het item voor het eerst in 2013 toen onze koningin aanwezig was bij de opening van het nieuwe ziekenhuis in Zwolle. 

Na drie jaar
Een jaartje later had Máxima de clutch ook bij zich bij de vergadering van IMF en de Wereldbank. En drie jaar later, in 2016, kwam de beige clutch wederom tevoorschijn. De koningin had hem stevig onder d'r arm geklemd bij het symposium 'Muziekeducatie doen we samen'. En daarna kwam-ie weer voorbij tijdens de uitreiking van de Appeltjes van Oranje  Ja, ook onze koningin doet aan recyclen. 

Beeld: Hollandse Hoogte, Anneke Janssen