Voor het oog van de camera’s zet Máxima gewoon weer haar charmante glimlach op, maar achter gesloten deuren zit onze koningin nog middenin de rouwverwerking van het verlies van haar vader. Afgelopen weekend vlogen koningin Máxima en prinses Amalia samen naar Argentinië om Máxima’s rouwende moeder Maria del Carmen te ondersteunen.

Het familiebezoek was in Nederland niet bekendgemaakt, maar in het Argentijnse blad Caras doken dinsdag foto’s op van de koningin en haar oudste dochter in Buenos Aires. Volgens Caras arriveerden de Hollandse royals zaterdag per KLM vlucht in de Argentijnse hoofdstad en gingen zij maandag alweer naar huis. Het bliksembezoek dat middenin een druk werkschema en het nieuwe schooljaar valt, was volgens de Argentijnse glossy bedoeld om er gewoon even voor oma Zorreguieta, die een hele hechte band zou hebben met haar oudste kleindochter, te kunnen zijn.

Jorge Zorreguieta overleed 8 augustus op 89-jarige leeftijd in Buenos Aires. De vader van de koningin was al een tijd lang ernstig ziek. Willem-Alexander, Máxima en hun drie dochters woonden drie weken geleden allen de begrafenis in Argentinië bij.

Bron: CARAS

 

Ja, we zwijmelen gewoon nog even door hoor. Nu er steeds meer beelden van het huwelijk binnendruppelen, viel ons die bijzondere momenten op waarbij het stel echt even alleen oog lijkt te hebben voor elkaar... 

1. Meghan naast haar prins:

2. Hand in hand in de koets:

3. Volgens liplezers zegt Harry op dit moment: "You look amazing... I'm so lucky."

4. Prachtig beeld van Harry die zijn bruid naar buiten begeleidt...

 

Een bericht dat is gedeeld door @cmillertiu op

5. Het gelukkige stel in de kerk voordat de ceremonie begint...

 

Een bericht gedeeld door Clem (@lclemenstagram) op

6. Harry helpt Meghan galant de auto in:

 

Een bericht gedeeld door AL’ NYAH (@al_nyah) op

7. Vlak voor dé kus:

8. Harry doet voorzichtig Meghan's sluier af. Meghan kijkt hem aan en hij zegt schattig: "Hi". Zucht...

 

Als íets 'not done' is op een trouwerij, is het wel wit dragen. De kleur van de bruidsjurk. Oprah koos voor een beige outfit, maar eenmaal in Engeland, besefte dat door het felle zonlicht, de jurk bijna wit werd op foto's. Gelukkig was daar Team Stella McCartney om haar uit de brand te helpen: