Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima droeg een gekuiste versie van deze romantische jurk

Koningin Máxima was gisteren aanwezig tijdens het benefietgaladiner van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in het Concertgebouw in Amsterdam. Máxima zou Máxima niet zijn als ze er ook nu weer koninklijk mooi uit zou zien. In een bijzondere jurk deze keer. Máxima droeg een creatie, ee...

Máxima droeg een gekuiste versie van deze romantische jurk

Koningin Máxima was gisteren aanwezig tijdens het benefietgaladiner van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in het Concertgebouw in Amsterdam. Máxima zou Máxima niet zijn als ze er ook nu weer koninklijk mooi uit zou zien. In een bijzondere jurk deze keer.

Máxima droeg een creatie, een japon met vleermuismouwen, van de Italiaanse ontwerpster Luisa Beccaria, de vrouw die erom bekendstaat om haar prachtige romantische jurken. Wie goed kijkt, ziet dat er iets aan de hand is met de jurk. Hij ziet er namelijk nét iets anders uit dan het origineel. 

Zedig
De koningin heeft eraan laten sleutelen en de jurk is braver gemaakt. Op de website van de Italiaanse ontwerpster is namelijk te zien dat het origineel een diep uitgesneden decolleté heeft en die is bij Máxima verdwenen. Ach, de jurk staat haar nog steeds prachtig!

Het origineel:

De gekuiste versie: