Twee weken nadat koning Willem-Alexander vijftig kaarsjes mocht uitblazen, was het deze week opnieuw feest in Noorwegen voor de koninklijk familie. Koning Harald en koningin Sonja bereiken dit jaar beide de respectabele leeftijd van 80 en dat moest uitgebreid gevierd worden. 

Lees ook
Net als iedere tiener: Amalia droeg 'gewoon' een Zara-jas

Dresscode: casual
De koning en koningin Máxima verschenen samen met prinses Mabel en prinses Beatrix op het tweedaagse event. Afgelopen donderdag, op de tweede dag van het spektakel, maakte het Noorse koningspaar een boottocht met alle genodigden. Opvallend detail: voor het ‘uitje’ was de dresscode bijzonder casual. 

Down to earth
Dat liet Máxima zich geen twee keer zeggen: ze verscheen in een 7/8 pantalon, basic rode top en tweedjasje op de rode loper. Ook de hoge hakken waar we haar doorgaans op zien lopen, liet ze thuis. Ballerina’s it was

Koopje, hoor
Goed nieuws voor fans van deze stijlvolle look van de koningin: het jasje, dat doet denken aan een ontwerp van Chanel, is een doodgewoon Zara’tje. Daarnaast is het online nog gewoon te koop - het kost slechts € 79,95 - en dus kun jij er nét zo stijlvol uitzien als onze koningin deze lente.

Bron: Libelle Daily

Regenen deed het al heel lang niet meer in Dubbo, Australië. Dus was de verrassing groot dat er, uitgerekend toen Harry en Meghan op bezoek waren, een wolkbreuk plaatsvond. De royals pasten zich gezellig aan aan de barre omstandigheden.

Dat de liefde er tussen de duke en duchess nog altijd van af spat was wel duidelijk, maar samen schuilend onder een parapluutje vormden ze toch wel een heel verliefd paartje. Wat een gezellige foto's.

Het lijkt wel een romantische film zo...

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

The romance 💕

Een bericht gedeeld door HRH Meghan, Duchess of Sussex (@hrhduchessofsussex) op

Ook met de liefde voor hun aankomende baby zit het zichtbaar goed. Zie die twee even in katzwijm vallen om een lekker paar babybeentjes.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koningin Máxima was vanochtend (woensdag) bij de jubileumviering van het Verbond van Verzekeraars. En trok daarvoor een spetterende (en welbekende) Natan-look uit de kast.

Máxima is erevoorzitter van het platform Wijzer in geldzaken, waarvan het Verbond van Verzekeraars weer een partner is. Reden genoeg dus voor onze koningin om de paar kilometers naar Den Haag te maken om de leden te feliciteren met de opening van hun nieuwe kantoor.

Ze droeg voor de gelegenheid een geruite rok met een prachtige rode blouse van modehuis Natan. Een outfit die we vorig jaar ook al twee keer voorbij zagen komen. Zoals we gisteren al concludeerden: de koningin heeft zin in een kleurig najaar. Al is deze look wel even héél wat herfstiger dan die in Zeeland.

Het is een enorm drukke week voor onze koningin: maandag- en dinsdagavond kreeg ze op Paleis Noordeinde hoogwaardigheidsbekleders over de vloer, dinsdag ging ze met de koning op streekbezoek in Zeeland, en vandaag staat naast het Verbond van Verzekeraars ook een speech tijdens het One Young World-congres op het programma.

Daarna heeft ze een paar broodnodige dagen vrij, al zullen die ongetwijfeld gevuld zijn met het doorpassen van outfits voor haar aankomende grote staatsbezoek: volgende week gaat ons koningspaar naar Groot-Brittannië voor ontmoetingen met onder andere koningin Elizabeth (ze logeren op Buckingham Palace), prins Charles en Camilla.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in