Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima draagt opvallende ketting

Nu Prinsjesdag erop zit, gaan we Máxima weer meer en meer zien. Vandaag (donderdag) ging ze op bezoek in Drachten. En daar droeg ze een wel heel opvallend sieraad. De koningin was in Drachten bij ondertekening van het convenant Méér Muziek in de Klas, een stichting waar ze erevoorzitter van is. H...

Máxima draagt opvallende ketting

Nu Prinsjesdag erop zit, gaan we Máxima weer meer en meer zien. Vandaag (donderdag) ging ze op bezoek in Drachten. En daar droeg ze een wel heel opvallend sieraad.

De koningin was in Drachten bij ondertekening van het convenant Méér Muziek in de Klas, een stichting waar ze erevoorzitter van is. Het doel van de stichting is dat alle 1,6 miljoen basisschoolkinderen van Nederland structureel muziekonderwijs krijgen.

We zien Máxima regelmatig aan het werk voor Méér Muziek in de Klas, en inmiddels is het zo'n beetje een zekerheidje geworden dat onze koningin een opvallende outfit aantrekt voor haar ochtenden omringd door schoolkinderen. In juni koos ze bijvoorbeeld voor haar inmiddels bekende jumpsuit van Natan, en afgelopen december straalde ze in een geweldige Natan met veren.

Wat dat betreft stelde ze ook deze donderdag niet teleur met een bekende kleurige rok en een wel heel opvallende oranje ketting met bijpassende oorbellen (ook allemaal van Natan). Die ze ook al eerder combineerde met deze outfit, zoals op dit kerstportret uit 2016.

UPDATE: Máxima besteedde in Drachten ook aandacht aan het vreselijke bakfietsongeluk dat vanochtend plaatsvond in Oss, waarbij vier kinderen om het leven kwamen.

Beeld: ANP/RVD - Jeroen van der Meyde

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in