Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima donderdag voor het eerst weer aan de slag

Aankomende donderdag treedt Koningin Máxima, voor het eerst sinds het overlijden van haar zusje, weer in openbaarheid. Afgelopen vrijdag kwam ze terug uit Argentinië, waar ze na de begrafenis van Inés was achtergebleven. Het wordt meteen een volle dag voor de koningin. Den Haag Donderdagochtend i...

Máxima donderdag voor het eerst weer aan de slag

Aankomende donderdag treedt Koningin Máxima, voor het eerst sinds het overlijden van haar zusje, weer in openbaarheid. Afgelopen vrijdag kwam ze terug uit Argentinië, waar ze na de begrafenis van Inés was achtergebleven. Het wordt meteen een volle dag voor de koningin.

Den Haag

Donderdagochtend is Máxima aanwezig bij het symposium ter gelegenheid van 10 jaar Wijzer in Geldzaken. In de Ridderzaal spreekt ze, bij wijze van terugblik op de inspanningen van het platform de laatste tien jaar.

Ze is erevoorzitter van het platform, dat verantwoord financieel gedrag in Nederland moet stimuleren.

Enschede

’s Middags is ze in Enschede bij de opening van Gebouw Zuid van de Performance Factory. Ze opent deze werk- en ontmoetingsplek, met onder andere een foodhal en krijgt ook een rondleiding.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in