Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima de sneeuw in

Koningin Máxima is vandaag en morgen aan het werk in Davos. Net als heel veel andere royals. De koningin, die een stevig schema heeft voor haar dagen tijdens het World Economic Forum, is in goed gezelschap. Er komen elk jaar nog veel meer royals naar Davos. Maar dit jaar gaat het wel écht om de A...

Máxima de sneeuw in

Koningin Máxima is vandaag en morgen aan het werk in Davos. Net als heel veel andere royals.

De koningin, die een stevig schema heeft voor haar dagen tijdens het World Economic Forum, is in goed gezelschap. Er komen elk jaar nog veel meer royals naar Davos. Maar dit jaar gaat het wel écht om de A-list.

Máxima, vanochtend in Davos

Zo is prins William aanwezig, vlogen koning Filip en koningin Mathilde van België in, en behoren kroonprins Haakon van Noorwegen en zijn zus prinses Märtha Louise ook tot de genodigden.

Er loopt ook nóg een bekend gezicht rond voor Máxima: prins Jaime. Hij is sinds september speciaal adviseur van de VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR. De zoon van prinses Irene en neef van koning Willem-Alexander, die in het nabijgelegen Genève woont, spreekt op het WEF met Young Global Leaders over vluchtelingen. 

Beeld: Koninklijk Huis

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in