Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima in Davos: druk, druk, druk

Koningin Máxima komt vanavond (dinsdag) aan bij het World Economic Forum in het Zwitserse Davos. Waar de powerqueen druk aan het werk gaat voor de VN. De koningin is van dinsdagavond tot en met donderdag in wit Zwitserland als speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Nat...

Máxima in Davos: druk, druk, druk

Koningin Máxima komt vanavond (dinsdag) aan bij het World Economic Forum in het Zwitserse Davos. Waar de powerqueen druk aan het werk gaat voor de VN.

De koningin is van dinsdagavond tot en met donderdag in wit Zwitserland als speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling. Ze gaat al jaren naar het forum, waar ze altijd volgeboekt zit met gesprekken.

Máxima heeft onder andere bilaterale gesprekken over de verbetering van toegang tot financiële diensten met regeringsvertegenwoordigers van diverse landen, functionarissen van centrale banken en vertegenwoordigers van fin-tech organisaties en het bedrijfsleven. Daarnaast is ze bij een aantal algemene sessies.

Vorig jaar in Davos