In Groningen wordt vanavond het Koningsdagconcert opgenomen. En daar lopen Máxima en Willem-Alexander natuurlijk voor uit!

Het Koningsdagconcert staat dit jaar in het teken van de muziek van de Amerikaanse componist Leonard Bernstein, en wordt uitgevoerd door het Noord Nederlands Orkest en studenten van het Prins Claus Conservatorium.

More content below the advertising

 

Máxima verscheen in een prachtige combinatie van prints en straalde als altijd. Haar jurk was van de Griekse designer Mary Katrantzou, en zagen we eerder tijdens het Kerstgala in december 2016.

Het Koningsdagconcert werd tot en met 2013 altijd gehouden op Paleis Noordeinde, maar wordt sindsdien georganiseerd in de provincie waar de koninklijke familie Koningsdag viert. Een avondje Groningen werd het dus.

Het Koningsdagconcert wordt uitgezonden op vrijdag 27 april, om 21.05 uur op NPO 2.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Beeld: ANP

 

Prinses Christina is vandaag 72 geworden. Wij doken in de archieven voor de leukste nostalgische foto's van de jongste zus van prinses Beatrix.

Kerstvakantie op Paleis Soestdijk, in 1959

More content below the advertising

Christina trouwt met Jorge, 1975

Met mama Juliana, in 1982

Met Viktoria en Jaime de Bourbon de Parme in Italië, in 2017

Beeld: ANP/RVD - Jeroen van der Meyde

Ze zal er flink van balen, maar eens op film is altijd op film. Er komt een nieuwe film met Meghan Markle in de bioscoop. Maar dan wel een oudje waar ze zich flink voor geneert.

Ver voordat ze prins Harry tegen het lijf liep, en zelfs voor ze bekend werd door de serie Suits, maakte Meghan de film The Boys & Girls Guide To Getting Down. Die kwam in 2011 als tv-film uit in de VS, maar werd in Europa niet uitgebracht. Tot nu.

More content below the advertising

Want ja, de makers van de film zien wel brood in hun film, over een groep twintigers die gaat stappen in Los Angeles. Meghan speelt er party girl Dana, en dat zou voor heel wat gênante momenten tussen haar en de queen kunnen zorgen.

Haar verleden kan ze natuurlijk niet uitwissen, en de release van de film is ook niet tegen te houden. Het is de verwachting dat de film aanvankelijk alleen in Groot-Brittannië op het witte doek komt.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in