Nu al benieuwd wat Máxima aantrekt voor de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle? Dikke kans dat ze er niet bij is, maakte Kensington Palace deze week bekend.

“Er is besloten dat een officiële lijst van politieke leiders uit Groot-Brittannië en de rest van de wereld – niet nodig is voor het huwelijk van prins Harry en Ms. Markle”, liet een woordvoerder weten. Lees: de bruiloft is echt alleen voor intimi van het koppel, en de lucky few weldoeners die ook een uitnodiging scoorden.

Daarin verschilt de royal wedding nogal van die in 2011, van William en Kate. Daar was ons koningspaar gewoon bij, net als menig ander royal, zoals Albert en Charlene en de royals van Luxemburg.

Lange tijd werd gespeculeerd of de Obama’s en de Trumps misschien naar de grote dag van Meghan en Harry zouden komen. Harry is goed bevriend met Barack en Michelle, maar een oud-president uitnodigen en een zittende president overslaan is ook weer zo iets.

Daarom zou nu zijn besloten dat zij ook geen van allen op de gastenlijst staan. Net als de Europese royals dus. Jammer, maar wedden dat Meghan zelf zó mooi is op de dag zelf dat dat heel snel weer vergeten is?

Beeld: ANP/Hollandse Hoogte

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Haar outfit (van Akris) wordt niet overal gewaardeerd, en Charlene leek er ook niet echt veel zin in te hebben, tijdens de Nationale Dag van Monaco. Zouden haar ijzige schoonzussen daar iets mee te maken hebben?

Het Fete Nationale is vandaag (maandag) in volle gang in Monte Carlo, waar de Monegaskische royals allemaal verzameld zijn voor de festiviteiten. Alleen eh, ziet het er niet altijd heel feestelijk uit.

De outfit: Akris, een van Charlene's favoriete labels.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

It's Akris for Princess Charlene today for the Fete Nationale. The Princess is wearing a Black and Camel embroidered stand collar jacket with Black wool crepe drop waist dress, Black felted wool wide brim hat and Black suede gloves. Do you like it?⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #monaco #monacograndprix #princessgabriella #princealbert #Princessecharlene #Princesscharlene #charleneofmonaco #makeup #charlenedemonaco #Outfitoftheday #highfashion #stylish #fashion #leatherjacket #styleicon #fashionicon #gown #jumpsuit #pfw #dressoftheday #royals #royalty #monaco #styleicon #couture #couturedress #montecarlo #Akris #FeteNationale

Een bericht gedeeld door The Royal Couturier (@royalcouturier) op

Overigens werd de prinses ook heus wel eens lachend gespot. Met haar tweeling bijvoorbeeld. Maar dat ze nou enorm veel zin in de feestdag leek te hebben... nee. Gelukkig leek ze eerder dit weekend, bij een liefdadigheidsevenement, beter in haar hum.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Dat prins Charles dol is op zijn kleinkinderen weten we wel. Maar dat de kleine prins Louis een echt oogappeltje is geworden, blijkt wel uit de leuke fotoshoot rondom opa's 70e verjaardag.

The Sunday Times Magazine publiceerde dit weekend een fotoshoot van de prins met zijn familie, genomen in september, samen met de inmiddels beroemde familiefoto met Camilla, William, Kate, Harry, Meghan, George, Charlotte en Louis. 'Grandpa Wales', kopte het blad liefhebbend over de koning-to-be.

De royal family was nog nooit zo gezellig. (Klik voor meer foto's op het pijltje)

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in