De traditionele Nieuwjaarsontvangsten in het Paleis op de Dam komen er komende week weer aan. En dat belooft veel leuke kiekjes van onze prachtkoningin.

De meiden zijn weer naar school, dus ons koningspaar is weer in den lande. Maar deze week stond er nog niets op de werkagenda. Daar komt komende week verandering in. Dinsdag en woensdag is het weer tijd voor de nieuwjaarsontvangsten.

Article continues after the ad

In 2018

Dinsdag ontvangen de koning en koningin enkele honderden gasten uit politiek en openbaar bestuur en uit diverse sectoren van de Nederlandse samenleving. Woensdag 16 januari ontvangt het koninklijk paar de leden van het corps diplomatique en internationale organisaties.

In 2017

Daar zijn nooit fotografen bij aanwezig, maar bij binnenkomst in het paleis worden er traditiegetrouw wel altijd wat leuke (en vorig jaar zelfs nog make-uploze, zie hieronder) kiekjes van onze koningin gemaakt.

Lekker losjes

En in 2015 en 2013

Wij kijken vast uit naar de eerste outfit van 2019! Daar lees je natuurlijk alles over, hier op Nouveau.nl

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in