De traditionele Nieuwjaarsontvangsten in het Paleis op de Dam komen er komende week weer aan. En dat belooft veel leuke kiekjes van onze prachtkoningin.

De meiden zijn weer naar school, dus ons koningspaar is weer in den lande. Maar deze week stond er nog niets op de werkagenda. Daar komt komende week verandering in. Dinsdag en woensdag is het weer tijd voor de nieuwjaarsontvangsten.

In 2018

Dinsdag ontvangen de koning en koningin enkele honderden gasten uit politiek en openbaar bestuur en uit diverse sectoren van de Nederlandse samenleving. Woensdag 16 januari ontvangt het koninklijk paar de leden van het corps diplomatique en internationale organisaties.

In 2017

Daar zijn nooit fotografen bij aanwezig, maar bij binnenkomst in het paleis worden er traditiegetrouw wel altijd wat leuke (en vorig jaar zelfs nog make-uploze, zie hieronder) kiekjes van onze koningin gemaakt.

Lekker losjes

En in 2015 en 2013

Wij kijken vast uit naar de eerste outfit van 2019! Daar lees je natuurlijk alles over, hier op Nouveau.nl

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

De Zweedse kroonprinses Victoria werd woensdag in Helsingborg bijna omver gelopen door honderden dolenthousiaste kinderen die zich in de wijk Drottninghög hadden verzameld om haar te begroeten.

Waarschijnlijk hadden alle plaatselijke kleuterscholen hun jeugd meegenomen, want volgens de plaatselijke krant was het "bijna hysterisch en de kroonprinses moest moeite doen om de kinderen tot bedaren te brengen.” 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Helsingborgs stad (@helsingborgsstad) op

Gelukkig is Victoria wel wat gewend, want ze bleef goedgehumeurd ook al waren sommige kinderen veel te opdringerig.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Fan account (@swedish.royal_family) op

Victoria was naar de Zuid-Zweedse stad gekomen om drie projecten te bekijken die te maken hebben met duurzaamheid, het milieu en klimaatverandering. 

Beeld en bron: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Mama-in-spe Meghan koos voor een bezoekje vandaag (woensdag) een wel héél budgetproof jurkje uit de mama-collectie van H&M.

Nog leuker: het jurkje, dat normaal drie tientjes kost, is nu ook nog eens in de sale voor maar 17,99. Dus als je nog een zwangere met Meghan-liefde kent...

Beeld: H&M

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in