Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima beeldschoon bij gala

Zeg Máxima en galadiner, en wij staan in de startblokken. Onze koningin ontving gisteravond (dinsdag) het Corps Diplomatique in het Koninklijk Paleis Amsterdam. Het koningspaar houdt elk jaar zo'n galadiner, ten behoeve van de internationale relaties. Dit jaar stond het diner in het teken van pol...

Máxima beeldschoon bij gala

Zeg Máxima en galadiner, en wij staan in de startblokken. Onze koningin ontving gisteravond (dinsdag) het Corps Diplomatique in het Koninklijk Paleis Amsterdam.

Het koningspaar houdt elk jaar zo'n galadiner, ten behoeve van de internationale relaties. Dit jaar stond het diner in het teken van politiek en bestuur, en waren er vertegenwoordigers uit de publieke sector uitgenodigd.

Máxima koos voor een design van Natan dat ze - zoals we veel vaker kunnen zeggen over onze koningin - al járen in de kast heeft hangen. Deze jurk droeg ze in 2001 al voor het eerst, ook tijdens dit gala. Op de foto hieronder draagt ze de outfit tijdens een bezoek aan India samen met Willem-Alexander en koningin Beatrix.

Beeld: ANP
Bron outfit: modekoninginmaxima.nl

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in