Zeg Máxima en galadiner, en wij staan in de startblokken. Onze koningin ontving gisteravond (dinsdag) het Corps Diplomatique in het Koninklijk Paleis Amsterdam.

Het koningspaar houdt elk jaar zo'n galadiner, ten behoeve van de internationale relaties. Dit jaar stond het diner in het teken van politiek en bestuur, en waren er vertegenwoordigers uit de publieke sector uitgenodigd.

More content below the advertising

Máxima koos voor een design van Natan dat ze - zoals we veel vaker kunnen zeggen over onze koningin - al járen in de kast heeft hangen. Deze jurk droeg ze in 2001 al voor het eerst, ook tijdens dit gala. Op de foto hieronder draagt ze de outfit tijdens een bezoek aan India samen met Willem-Alexander en koningin Beatrix.

Beeld: ANP
Bron outfit: modekoninginmaxima.nl

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Prinses Christina is vandaag 72 geworden. Wij doken in de archieven voor de leukste nostalgische foto's van de jongste zus van prinses Beatrix.

Kerstvakantie op Paleis Soestdijk, in 1959

More content below the advertising

Christina trouwt met Jorge, 1975

Met mama Juliana, in 1982

Met Viktoria en Jaime de Bourbon de Parme in Italië, in 2017

Beeld: ANP/RVD - Jeroen van der Meyde

Ze zal er flink van balen, maar eens op film is altijd op film. Er komt een nieuwe film met Meghan Markle in de bioscoop. Maar dan wel een oudje waar ze zich flink voor geneert.

Ver voordat ze prins Harry tegen het lijf liep, en zelfs voor ze bekend werd door de serie Suits, maakte Meghan de film The Boys & Girls Guide To Getting Down. Die kwam in 2011 als tv-film uit in de VS, maar werd in Europa niet uitgebracht. Tot nu.

More content below the advertising

Want ja, de makers van de film zien wel brood in hun film, over een groep twintigers die gaat stappen in Los Angeles. Meghan speelt er party girl Dana, en dat zou voor heel wat gênante momenten tussen haar en de queen kunnen zorgen.

Haar verleden kan ze natuurlijk niet uitwissen, en de release van de film is ook niet tegen te houden. Het is de verwachting dat de film aanvankelijk alleen in Groot-Brittannië op het witte doek komt.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in