Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima als lady in red

Voor de opening van het Oncode Institute in Amsterdam trok koningin Máxima een fonkelnieuwe japon uit de kast. En die sprong nogal in het oog. Alle ogen waren sowieso wel op Máxima gericht bij de opening van het instituut, maar in felrood zorgde de koningin er helemaal voor dat ze niet te missen ...

Máxima als lady in red

Voor de opening van het Oncode Institute in Amsterdam trok koningin Máxima een fonkelnieuwe japon uit de kast. En die sprong nogal in het oog.

Alle ogen waren sowieso wel op Máxima gericht bij de opening van het instituut, maar in felrood zorgde de koningin er helemaal voor dat ze niet te missen was. Wellicht had ze een paar weken eerder gemerkt dat haar rode jurk (toen een tien jaar oude Valentino) in de smaak viel bij haar landgenoten.

Focus op het goede doel
Een nieuwe knalrode jurk (van Dolce & Gabbana, meldt modekoninginmaxima.nl) helpt in elk geval om het doel van de ochtend goed in de spotlights te zetten. In het nieuwe Oncode Institute gaan Nederlandse kankeronderzoekers namelijk samen aan de slag met het ontwikkelen van nieuwe geneesmiddelen tegen kanker. De samenwerking zou die ontwikkeling stevig versnellen.