Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima 2x in Nederlands design

Het is alweer even geleden dat we Máxima zagen in Nederlands design, maar in China straalde onze koningin in een custom ontwerp van Claes Iversen én een al bekende outfit van Jan Taminiau. De jurk van Claes Iversen (eigenlijk Nederdeens design) is geïnspireerd op een ontwerp uit zijn spring-summe...

Máxima 2x in Nederlands design

Het is alweer even geleden dat we Máxima zagen in Nederlands design, maar in China straalde onze koningin in een custom ontwerp van Claes Iversen én een al bekende outfit van Jan Taminiau.

De jurk van Claes Iversen (eigenlijk Nederdeens design) is geïnspireerd op een ontwerp uit zijn spring-summer collectie van 2017 en zet Máxima’s liefde voor rood en paars van de laatste paar weken (hier in D&G en hier in Valentino) fijn voort.

Máxima droeg de jurk woensdag voor een ontmoeting met premier Li. De eerste beelden van wat ze vandaag aanheeft zijn er ook al, in Peking lopen ze immers zeven uur op ons voor. Voor een ontmoeting met ondernemers trok Máxima de outfit hieronder uit haar koffer, die we (tot aan het haaraccessoire toe) eerder zagen tijdens Koningsdag 2017. Die is van Jan Taminiau. Wat een Hollandse glorie!

Beeld: Spice PR/Hollandse Hoogte