Even geen glamour voor het Belgische koningspaar. Koning Filip, koningin Mathilde en hun kinderen zijn aan het wandelen in Spanje. En niet zomaar een wandeling: het hele gezin loopt momenteel de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela.

De Belgische koning loopt in Spanje samen met enkele vrienden en bodyguards. Het is niet de eerste keer dat Filip en de zijnen een stuk van de eeuwenoude tocht afleggen: volgens Het Laatste Nieuws liep het gezin vorig jaar al een stuk van de 'Camino'.

More content below the advertising

Dinsdag begon het gezelschap aan de wandeltocht en tot en met zaterdag liepen ze iedere dag een afstand tussen de 20 en 30 kilometer. 

Aan de rugzak draagt koningin Mathilde een sint-jacobsschelp, het algemene symbool van pelgrims op deze route.

Bron: ANP.

Prinses Christina is vandaag 72 geworden. Wij doken in de archieven voor de leukste nostalgische foto's van de jongste zus van prinses Beatrix.

Kerstvakantie op Paleis Soestdijk, in 1959

More content below the advertising

Christina trouwt met Jorge, 1975

Met mama Juliana, in 1982

Met Viktoria en Jaime de Bourbon de Parme in Italië, in 2017

Beeld: ANP/RVD - Jeroen van der Meyde

Ze zal er flink van balen, maar eens op film is altijd op film. Er komt een nieuwe film met Meghan Markle in de bioscoop. Maar dan wel een oudje waar ze zich flink voor geneert.

Ver voordat ze prins Harry tegen het lijf liep, en zelfs voor ze bekend werd door de serie Suits, maakte Meghan de film The Boys & Girls Guide To Getting Down. Die kwam in 2011 als tv-film uit in de VS, maar werd in Europa niet uitgebracht. Tot nu.

More content below the advertising

Want ja, de makers van de film zien wel brood in hun film, over een groep twintigers die gaat stappen in Los Angeles. Meghan speelt er party girl Dana, en dat zou voor heel wat gênante momenten tussen haar en de queen kunnen zorgen.

Haar verleden kan ze natuurlijk niet uitwissen, en de release van de film is ook niet tegen te houden. Het is de verwachting dat de film aanvankelijk alleen in Groot-Brittannië op het witte doek komt.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in