Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Mary's kleine lookalike

De tweeling van kroonprins Frederik en kroonprinses Mary van Denemarken is alweer acht jaar oud. En op een portret dat hun moeder van ze maakte, is goed te zien hoeveel de jonge prinses van Denemarken precies op haar moeder lijkt. Prins Vincent en prinses Josephine van Denemarken vierden deze wee...

Mary's kleine lookalike

De tweeling van kroonprins Frederik en kroonprinses Mary van Denemarken is alweer acht jaar oud. En op een portret dat hun moeder van ze maakte, is goed te zien hoeveel de jonge prinses van Denemarken precies op haar moeder lijkt.

Prins Vincent en prinses Josephine van Denemarken vierden deze week hun achtste verjaardag, en het Deense hof vierde mee door een paar nieuwe foto's van de tweeling vrij te geven. Foto's gemaakt door hun moeder, kroonprinses Mary. Die wel vaker achter de camera kruipt om haar bloedjes (naast de tweeling ook zoon Christian van 13 en dochter Isabella van 11) vast te leggen.

Wat echter nog wel het meest opviel aan het duokiekje was hoeveel het prinsesje lijkt op haar Australische moeder. Prachtig.

Sowieso hebben de Denen een prachtgezin. Dit is hun officiële foto van 2018. Dat belooft nog wat.

Beeld: The Royal Danish House 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in