De tweeling van kroonprins Frederik en kroonprinses Mary van Denemarken is alweer acht jaar oud. En op een portret dat hun moeder van ze maakte, is goed te zien hoeveel de jonge prinses van Denemarken precies op haar moeder lijkt.

Prins Vincent en prinses Josephine van Denemarken vierden deze week hun achtste verjaardag, en het Deense hof vierde mee door een paar nieuwe foto's van de tweeling vrij te geven. Foto's gemaakt door hun moeder, kroonprinses Mary. Die wel vaker achter de camera kruipt om haar bloedjes (naast de tweeling ook zoon Christian van 13 en dochter Isabella van 11) vast te leggen.

Wat echter nog wel het meest opviel aan het duokiekje was hoeveel het prinsesje lijkt op haar Australische moeder. Prachtig.

Sowieso hebben de Denen een prachtgezin. Dit is hun officiële foto van 2018. Dat belooft nog wat.

Beeld: The Royal Danish House 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

De Zweedse kroonprinses Victoria werd woensdag in Helsingborg bijna omver gelopen door honderden dolenthousiaste kinderen die zich in de wijk Drottninghög hadden verzameld om haar te begroeten.

Waarschijnlijk hadden alle plaatselijke kleuterscholen hun jeugd meegenomen, want volgens de plaatselijke krant was het "bijna hysterisch en de kroonprinses moest moeite doen om de kinderen tot bedaren te brengen.” 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Helsingborgs stad (@helsingborgsstad) op

Gelukkig is Victoria wel wat gewend, want ze bleef goedgehumeurd ook al waren sommige kinderen veel te opdringerig.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Fan account (@swedish.royal_family) op

Victoria was naar de Zuid-Zweedse stad gekomen om drie projecten te bekijken die te maken hebben met duurzaamheid, het milieu en klimaatverandering. 

Beeld en bron: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Mama-in-spe Meghan koos voor een bezoekje vandaag (woensdag) een wel héél budgetproof jurkje uit de mama-collectie van H&M.

Nog leuker: het jurkje, dat normaal drie tientjes kost, is nu ook nog eens in de sale voor maar 17,99. Dus als je nog een zwangere met Meghan-liefde kent...

Beeld: H&M

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in