Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Is Mary van Denemarken zwanger?

In Denemarken en daarbuiten zoemen geruchten rond dat prinses Mary (45) in verwachting is van haar vijfde. Door haar kledingkeuzes lijkt ze in elk geval vastberaden niets weg te geven. Ze zou volgens een ‘koningshuisexpert’ op het punt staan om haar zwangerschap aan te kondigen. Dat meldt althans...

Is Mary van Denemarken zwanger?

In Denemarken en daarbuiten zoemen geruchten rond dat prinses Mary (45) in verwachting is van haar vijfde. Door haar kledingkeuzes lijkt ze in elk geval vastberaden niets weg te geven.

Ze zou volgens een ‘koningshuisexpert’ op het punt staan om haar zwangerschap aan te kondigen. Dat meldt althans het Australische tijdschrift New Idea over de in Australië geboren vrouw van prins Frederik. “Dit zagen ze niet aankomen, maar ze zijn ontzettend blij”, vervolgt de bron. “De tweeling zit op school dus is het vrij baan voor een baby.”

Taille onder de loep
Mary en Frederik ontmoetten elkaar in 2000 tijdens de Olympische Spelen in Sydney, verloofden zich in 2003 en trouwden in mei 2004. Ze zijn al ouders van Christian (11), Isabella (10) en tweeling Vincent en Josephine van 6.

Of er waarheid zit in de geruchten dat baby nummer vijf nu in aantocht is, is op dit moment nog onduidelijk. Wel is het een feit dat de (nog altijd slanke!) prinses die normaal zo graag de nadruk legt op haar taille de laatste weken net een andere kledingstijl heeft gekozen. Waardoor haar middenrif momenteel flink onder de loep wordt genomen door royalty-watchers. Kijk en oordeel zelf.

Met man Frederik, prinses Victoria van Zweden en haar man prins Daniel in Stockholm, 29 mei.

Ouderwets in het strak, maar wel met strategisch tasje, 16 juni