De geruchtenmolen draait op volle toeren…

In Denemarken en daarbuiten zoemen geruchten rond dat prinses Mary (45) in verwachting is van haar vijfde. Door haar kledingkeuzes lijkt ze in elk geval vastberaden niets weg te geven.

Ze zou volgens een ‘koningshuisexpert’ op het punt staan om haar zwangerschap aan te kondigen. Dat meldt althans het Australische tijdschrift New Idea over de in Australië geboren vrouw van prins Frederik. “Dit zagen ze niet aankomen, maar ze zijn ontzettend blij”, vervolgt de bron. “De tweeling zit op school dus is het vrij baan voor een baby.”

Taille onder de loep
Mary en Frederik ontmoetten elkaar in 2000 tijdens de Olympische Spelen in Sydney, verloofden zich in 2003 en trouwden in mei 2004. Ze zijn al ouders van Christian (11), Isabella (10) en tweeling Vincent en Josephine van 6.

Of er waarheid zit in de geruchten dat baby nummer vijf nu in aantocht is, is op dit moment nog onduidelijk. Wel is het een feit dat de (nog altijd slanke!) prinses die normaal zo graag de nadruk legt op haar taille de laatste weken net een andere kledingstijl heeft gekozen. Waardoor haar middenrif momenteel flink onder de loep wordt genomen door royalty-watchers. Kijk en oordeel zelf.

Met man Frederik, prinses Victoria van Zweden en haar man prins Daniel in Stockholm, 29 mei.

Een dag later met prins Daniel.

En die avond tijdens een officieel diner.

Met de vrouw van president Macron in Parijs, 6 juni.

Met omgeknoopte trui, 10 juni

Bij de aankomst van de Japanse kroonprins, 15 juni

Ouderwets in het strak, maar wel met strategisch tasje, 16 juni

Met de Japanse prins, 18 juni

Krijgen de prinsjes en prinsesjes er een broertje of zusje bij?

 

 

Meghan heeft heel wat outfits nodig voor haar Australische tour, en zal dus ongetwijfeld op zoek zijn gegaan naar royal inspiratiebronnen. Inclusief Máxima, zo lijkt het nu.

De duchess of Sussex verscheen vorige week ten tonele in een prachtig design van het Brits/Servische Roksanda. Enne... dat merk kennen wij in Nederland natuurlijk heel goed.

Onze eigen koningin Máxima heeft veel succes gehad met haar ontwerpen van Roksanda Ilinčić. Niet alleen was dit prachtige jumpsuit dat Máxima vorig jaar droeg van haar makelij, misschien wel Máxima's beroemdste outfit komt uit handen van Roksanda.

Dan hebben we het over de blauwe jurk met klokmouwen (sowieso Máxima's ding) die de koningin onder andere droeg tijdens een bezoek aan Mexico. Het is ook deze jurk die haar vorig jaar samen met man Willem-Alexander op de best dressed couples-lijst van Vanity Fair zette. Dat wil Meghan natuurlijk óók wel.

Beeld: ANP/Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Ons koningspaar voegt zich morgen (dinsdag) bij koningin Elizabeth, en het paleis duikt speciaal voor die gelegenheid in de oude doos. Prachtig.

Het beloven een paar heerlijke royaldagen te worden, want Willem-Alexander en Máxima gaan dinsdag en woensdag op bezoek bij koningin Elizabeth, premier Theresa May én prins Charles en Camilla. Daarmee wordt ons huidige koningspaar de derde generatie Oranjes die op bezoek gaat bij Buckingham Palace.

In maart 1958 reisden de queen en prins Philip af naar Nederland, en in 1972 staken koningin Juliana en prins Bernhard (met twee van hun dochters) op hun beurt de Noordzee over. In 1982 vond het laatste officiële Oranje staatsbezoek aan Groot-Brittannië plaats: toen gingen koningin Beatrix en prins Claus op bezoek. Het koninklijk huis heeft er uiteraard prachtige foto's van.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vanaf dinsdag brengt het Koningspaar een staatsbezoek aan het Verenigd Koninkrijk! 🇬🇧🇳🇱Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn de derde generatie die een bezoek brengt aan Queen Elizabeth. In maart 1958 brachten Queen Elizabeth en Prince Philip een staatsbezoek aan Nederland. Een tegenbezoek van Koningin Juliana en Prins Bernhard volgde in 1972 en tien jaar later reisden Koningin Beatrix en Prins Claus naar het Verenigd Koninkrijk voor een staatsbezoek. Benieuwd naar het programma van volgende week? Zie link in bio. #tbt #throwbackthursday #koning #koningin #queen #prins #prinses #NLUK #staatsbezoek #NorthSeaNeighbours 📸 ANP

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis) op

Vlak na zijn kroning gingen koning Willem-Alexander en koningin Máxima wel langs bij koningin Elizabeth (toen op Windsor Castle), maar daar ging het niet om een officieel staatsbezoek. Wat dat betreft is deze week een primeur. Wij hebben er zin in!

Beeld: Koninklijk Huis

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in