Het is nog volop kerstvakantie voor de meeste royals, maar de Denen hebben hun knappe pakkies alweer uit de kast gehaald. Zij vierden gisteren de nieuwjaarsontvangst in Kopenhagen.

Het eerste royalfeest van 2018 is een feit. Elk jaar op 1 januari vieren de Deense royals feest in hun hoofdstad. Waar de Oranjes pas rond vijftien januari aanschuiven voor de nieuwjaarsontvangsten, zien Frederik, Mary en co. elkaar dus direct op de eerste.

More content below the advertising

En dat is smullen geblazen voor royalfans, want het fuif op 1 januari is standaard white tie: op superchique dus, inclusief tiara's, uniformen en de prachtigste jurken.

En dit droeg Mary eerdere jaren

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#fashion Approaching new Year 2019, let's review Prince Mary of Denmark outfit style for annual new year reception on 1st January at Amalienborg Palace , Copenhagen . Princess Mary wore go-to Ruby Parure Tiara, which is gorgeously covered in diamonds and rubies and wore a matching pair of diamond and ruby earrings, which are part of a set. Rather than wearing the Order of the Elephant on a sash. Which gown with Tiara Princess Mary will wear on 1st January 2019 we're expecting..... 🔹The Order of the Elephant (Danish: Elefantordenen) is the highest order of Denmark. It has origins in the 15th century, but has officially existed since 1693, and since the establishment of constitutional monarchy in 1849, is now almost exclusively bestowed on royalty and heads of state. The Danish monarch is the head of the order. The order is worn by members of the royal family, and may also be bestowed on foreign heads of state. In very exceptional circumstances the order may also be bestowed on a commoner. ---------------------------------------------------- #fashionista #fashionmodel #fashionstyle #fashionmagazine #fashionweek #fashiondesigner #vogue #voguerunway #voguemagazine #instyle #instylemagazine #influencer #stylish #brand #princessmary #princessmaryofdenmark #princefrederik #newyear #newyearreception #conpenhagen #denmark #denmarkroyals #royalfamily #amailenborgpalace

Een bericht gedeeld door The Catwalk Myworld (@thecatwalkmyworld) op

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Erwin Olaf is verantwoordelijk voor de prachtige portretserie die vorig jaar geschoten werd van Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en Amalia, Ariane en Alexia, spreekt openhartig over de samenwerking met de koninklijke familie.

Begin 2018 werd Olaf gevraagd om de Oranjes op de gevoelige plaat vast te leggen voor hun kerstkaart én een portretserie.

More content below the advertising

"Ik ben trots op het koningshuis, omdat het een verbindend element is, binnen een af en toe zeer verdeelde democratie", aldus de fotokunstenaar.

Een sessie in het Paleis op de Dam had "iets magisch. Het overkomt je maar een paar keer in je carrière als fotograaf dat alles op zijn plek lijkt te vallen: de techniek, het licht, het poseren, de composities, maar ook de sfeer."

Verder laat de talentvolle fotograaf weinig los. Veel meer dan dat het "leuk" was om met de Oranjes te werken, verklapt hij niet.

Olaf toont ,behalve veel eerder werk, een klein aantal foto's die hij in opdracht maakte waaronder de spraakmakende recente platen van koning Willem-Alexander en zijn gezin. 

Meer werk van Erwin Olaf zien? Zijn dubbeltentoonstelling in het Gemeentemuseum en het Fotomuseum in Den Haag is vanaf vandaag geopend. In Nouveau van deze maand lees je alvast een groot portret van de fotograaf. 

Nu in de winkel!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Koningin Máxima was voor de Verenigde Naties in Jordanië. Qua outfits was het weer prachtig, verschillende trends kwamen voorbij. 

Vooral de flared pants is bij ons favoriet. Welke look vinden jullie goed gekozen?

More content below the advertising

1. Wijde pijp

Wij vinden de bruine look van Natan een heel mooie. De koningin combineerde, toen ze onder meer twee vrouwelijke ondernemers in Al Hana Boutique bezocht, een prachtige flared pants (trend op dit moment) met bijpassende mantel.

2. Prachtige avondjurk

Máxima pakt vaak flink uit als het om een avondjurk gaat. Zo ook op de tweede dag van haar bezoek. Ze koos voor een ingekorte avondjurk van Giambattista Valli. De jurk was nog te koop, maar nu uitverkocht. De rest van de collectie vind je hier.

3. De coltrui

De koningin hield haar nek gesloten met een chique coltrui van Max Mara. De trui met col staat niet iedereen, maar eerlijk is eerlijk Maxima komt ermee weg.

 

 

Bron: Modekoninginmaxima Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in