Het Franse presidentiële paar was op bezoek in Denemarken en dat staat garant voor wat mooie plaatjes. Prinses Mary is één der meest stijlvolle royals en Brigitte Macron is ook altijd een feest om naar te kijken met haar stijlvolle outfits. Een overzicht:

Deze twee dagen hebben een bomvol programma. Wij kijken altijd uit naar het galadiner dat dit keer op Christiansborg Slot werd gehouden. De dames gingen in het lang, natuurlijk en Brigitte eerde haar Franse afkomst met een creatie van Louis Vuitton.

More content below the advertising

De Franse First Lady staat bekend als charmant en zo te zien kan Koningin Margrethe haar gezelschap wel waarderen.

Prinses Mary en Brigitte kozen overdag voor stijlvolle rode creaties. En maakten zo ‘de Franse vlag’ compleet.

Bij een andere gelegenheid ging Mary voor iets fleurigers, terwijl Brigitte juist koos voor een meer klassieke look.

In dit soort mantelpakjes kunnen we Brigitte Macron uittekenen en ook Mary van Denemarken weet perfect welke look goed voor haar werkt. Wát een stijl.

Beeld: ANP. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Prinses Caroline van Monaco was al jaren goed bevriend met Karl Lagerfeld, die dinsdag op 85-jarige leeftijd overleed. Zo schitterden ze onder andere elk jaar samen op het Rozenbal.

Een modeprinses en een talentvolle designer: natuurlijk klikte het tussen Caroline en Karl. Of het nou op een groot bal, front row of privé was: de twee waren jarenlang onafscheidelijk. Het mooiste van Caroline en Karl nog een keer in beeld.

More content below the advertising

(Klik op het pijltje voor meer beelden) -->

Hoofdfoto: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koningin Máxima was vanochtend in het Zeeuwse Vlissingen. En werd daar omringd door honderden kinderen.

In de Lasloods in Vlissingen werd het lokale samenwerkingsconvenant muziekonderwijs ondertekend, waar Máxima erevoorzitter van is. En daar waren natuurlijk ook héél veel blije kinderen bij. En de band Bløf, want het is tóch Zeeland. Máxima zong uiteraard meteen lekker mee.

More content below the advertising

In het convenant staan afspraken over het vormgeven van muziekonderwijs in Zeeland de komende jaren. Momenteel krijgen kinderen op veertig procent van alle basisscholen in Zeeland structureel muziekles, in 2021 moet dat tachtig procent zijn.

Máxima droeg een top uit de collectie van Natan.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in