Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Maleisië krijgt Hollandse prins

Tunku Aminah (31), een dochter van een Maleisische sultan, heeft haar huwelijk aangekondigd. Op 14 augustus stapt zij in het huwelijksbootje met de Nederlandse Dennis. Heel Maleisië is in de ban van Lissenaar Dennis Verbaas (28). Niet zo gek: deze week werd bekend dat de dochter van hun sultan me...

Maleisië krijgt Hollandse prins

Tunku Aminah (31), een dochter van een Maleisische sultan, heeft haar huwelijk aangekondigd. Op 14 augustus stapt zij in het huwelijksbootje met de Nederlandse Dennis.

Heel Maleisië is in de ban van Lissenaar Dennis Verbaas (28). Niet zo gek: deze week werd bekend dat de dochter van hun sultan met de onbekende Hollander gaat trouwen.

 

Tahniah YAM TTA dan pasangan #DennisVerbaas

Een bericht gedeeld door Farah Mallouk (@helwabeauty) op

De twee zijn al een aantal jaar bij elkaar. Dennis werkte als model veel in Azië, en bekeerde zich al in 2015 tot de Islam voor zijn grote liefde, die hij leerde kennen in een lokaal café. Sindsdien heet hij officieel Muhammad Abdullah.

Dennis is sinds een tijdje werkzaam bij een grote voetbalclub in Singapore, en maakt zich nu dus op voor zijn eigen royal wedding. Bekijk hieronder een aantal modellenfoto's van Dennis.