Dat de prinsessen en koninginnen van Europa allemaal uit dezelfde vijver vissen qua modehuizen is geen geheim. Maar dat twee van hen in een paar maanden tijd precies dezelfde jurk dragen, is toch wel opvallend.

Prinses Madeleine van Zweden, in verwachting van haar derde kindje, verscheen stralend in een ontwerp van Erdem in de kerk voor het Te Deum van haar kersverse neefje Gabriël. Maar, zo meldde de Scandinavische royalty-pers al snel: die jurk, die kenden we toch al?Inderdaad, want in juni verscheen Mette-Marit van Noorwegen al in precies dezelfde jurk. Zo heurt het niet in royale kringen, maar heel verwonderlijk is het tegelijkertijd ook weer niet: Erdem is nou eenmaal razend populair binnen de koningshuizen.


Beeld: BSR en action press/REX/Shutterstock

Ja, we zwijmelen gewoon nog even door hoor. Nu er steeds meer beelden van het huwelijk binnendruppelen, viel ons die bijzondere momenten op waarbij het stel echt even alleen oog lijkt te hebben voor elkaar... 

1. Meghan naast haar prins:

2. Hand in hand in de koets:

3. Volgens liplezers zegt Harry op dit moment: "You look amazing... I'm so lucky."

4. Prachtig beeld van Harry die zijn bruid naar buiten begeleidt...

 

Een bericht dat is gedeeld door @cmillertiu op

5. Het gelukkige stel in de kerk voordat de ceremonie begint...

 

Een bericht gedeeld door Clem (@lclemenstagram) op

6. Harry helpt Meghan galant de auto in:

 

Een bericht gedeeld door AL’ NYAH (@al_nyah) op

7. Vlak voor dé kus:

8. Harry doet voorzichtig Meghan's sluier af. Meghan kijkt hem aan en hij zegt schattig: "Hi". Zucht...

 

Als íets 'not done' is op een trouwerij, is het wel wit dragen. De kleur van de bruidsjurk. Oprah koos voor een beige outfit, maar eenmaal in Engeland, besefte dat door het felle zonlicht, de jurk bijna wit werd op foto's. Gelukkig was daar Team Stella McCartney om haar uit de brand te helpen: