Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Mabels siert powerlijst

In Nederland zijn we dol op haar, maar ook in Groot-Brittannië hebben ze Mabel in de harten gesloten. De prinses staat op de lijst van meest invloedrijke vrouwelijke leiders van het land. Het magazine Harper’s Bazaar stelde de lijst samen, en schaarde Mabel onder de meest invloedrijke weldoeners ...

Mabels siert powerlijst

In Nederland zijn we dol op haar, maar ook in Groot-Brittannië hebben ze Mabel in de harten gesloten. De prinses staat op de lijst van meest invloedrijke vrouwelijke leiders van het land.

Het magazine Harper’s Bazaar stelde de lijst samen, en schaarde Mabel onder de meest invloedrijke weldoeners van het land. Dit door haar strijd tegen kindhuwelijken als oprichter van de stichting Girls Not Brides, haar werk voor het Malala Fund, Crisis Action en de Open Society Foundations.

Nog meer royals
Aan de royalkant sieren ook Kate Middleton, Zara Philips (een kleindochter van de queen) en gravin Sophie van Wessex de lijst. Andere powervrouwen die tot de 150 meest invloedrijken behoorden zijn onder andere Amal Clooney, Malala Yousafzai, Victoria Beckham en JK Rowling.