Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Mabel wordt stralend 50

Prinses Mabel wordt vandaag 50, en die bijzondere verjaardag vieren wij met foto's van Mabel zoals we haar het liefst zien: omringd door haar familie, stralend en altijd in voor een geintje. Sinds we in Nederland kennismaakten met Mabel is er heel wat gebeurd. Maar ondanks alle tranen waren er oo...

Mabel wordt stralend 50

Prinses Mabel wordt vandaag 50, en die bijzondere verjaardag vieren wij met foto's van Mabel zoals we haar het liefst zien: omringd door haar familie, stralend en altijd in voor een geintje.

Sinds we in Nederland kennismaakten met Mabel is er heel wat gebeurd. Maar ondanks alle tranen waren er ook veel prachtige momenten, van die droombruiloft tot de geboorte van haar dochters, en natuurlijk die droomcarrière die momenteel lekkerder dan ooit loopt.

We leerden Mabel kennen als een authentieke, grappige en scherpe prinses. Die, ook als de camera's meedraaiden, nooit schroomde voor een los momentje. Geen wonder dat we allemaal zo dol op haar zijn. Wij wensen deze powervrouw een geweldige vijftigste verjaardag toe!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in