Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Mabel schittert in Ronald van der Kemp

Prinses Mabel was gisteravond (dinsdag) ook aanwezig bij het staatsbanket in Buckingham Palace. En droeg net als koningin Máxima een design van een Nederlandse ontwerper: Ronald van der Kemp. Oranje boven! Prinses Mabel woont in Londen, en kreeg een uitnodiging om samen met haar schoonzus en zwag...

Mabel schittert in Ronald van der Kemp

Prinses Mabel was gisteravond (dinsdag) ook aanwezig bij het staatsbanket in Buckingham Palace. En droeg net als koningin Máxima een design van een Nederlandse ontwerper: Ronald van der Kemp. Oranje boven!

Prinses Mabel woont in Londen, en kreeg een uitnodiging om samen met haar schoonzus en zwager aan te schuiven bij koningin Elizabeth. En deed dat als altijd geheel in eigen stijl. Mabel koos voor een opvallend en customized RVDK-design, en droeg de tiara die Máxima koos voor de verjaardag van koningin Margrethe van Denemarken.

Van der Kemp werkte in zijn carrière onder meer voor Céline, Escada en Wolford. In 2017 kreeg hij het Prins Bernhard Cultuurfonds Mode Stipendum uitgereikt, een grote Nederlandse modeprijs. Jan Taminiau, de man achter Máxima's geweldige staatsbanketjurk, won de prijs in 2014.

Royal-connectie

Het is voor het eerst dat een lid van de Nederlandse koninklijke familie RVDK draagt, maar de designer scoorde in september zijn eerste royal-connectie. Toen droeg Sheikha Moza bint Nasser Al Missned (de vrouw van sheik Hamad bin Khalifa van Qatar) een van zijn outfits. Ook sterren zoals Céline Dion, Gwen Stefani, Lady Gaga en Kate Moss zijn fan van het label.