Prinses Mabel gaat drukke dagen tegemoet. Ze neemt actief deel aan de conferentie AIDS2018 in Amsterdam. Om te beginnen door mee te lopen in een mars.

Mabel is een van de grootste Nederlandse voorvechters van de International Aids Society, de organisatie die de conferentie organiseert. Ook prins Harry, actrice Charlize Theron en Elton John geven in Amsterdam acte de présence.

Prinses Mabel lijkt vastberaden om het meeste te maken van haar dagen in Amsterdam. Ze begon haar deelname door samen met aidsactivisten van het Amstelveld naar de RAI (waar de conferentie wordt gehouden) te lopen. Daar neemt ze deel aan de openingssessie van de conferentie.

Vol programma
Morgen (dinsdag) is de prinses bij een boekpresentatie, en leidt ze een forum. Woensdag is ze in de Beurs van Berlage bij een bijeenkomst van het ministerie van Buitenlandse Zaken, waar ze de openingsspeech geeft. Diezelfde avond geeft ze ook een speech in het De La Mar Theater.

Article continues after the ad

De conferentie duurt tot vrijdag, en ook die dag is de powerprinses nog volop druk voor het goede doel. Keep cool and carry on!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in