Bij de gele Claes Iversen-jurk die Máxima afgelopen week droeg, hield ze ook een clutch in haar handen. Die misschien wel heel grappig bijpassend was...

De meningen over de jurk waren verdeeld. Vrijwel alles van Claes is prachtig, maar dit waren wel erg veel ruches. En het was ook wel erg kanariegeel. De bijpassende clutch was een koperen bol die we alsmaar niet goed konden zien omdat Máxima 'm stevig vasthield met twee handen. 

Modegrapje

Maar zóu het onderstaand exemplaar van Sarah's Bag (980 dollar) kunnen zijn? Een waar statement piece dat heel goed matcht met die kanariegele jurk? Dat zou toch een fantastische grap van Máxima zijn geweest. Wat denk jij?

 

Beeld: Getty Images.

 

 

 

Koningin Maxima is erevoorzitter van het platform ambassadeurs van Méér muziek in klas. In deze video bellen de kinderen gewoon even aan bij de koningin.

Méér Muziek in de Klas en Koningin Máxima hopen op deze manier te laten zien hoe belangrijk muziekeducatie op de basisschool is. In het programma gaan kinderen op bezoek bij Koningin Máxima thuis (toen nog op Villa Eikenhorst) en vertellen de koningin over hun instrument.

Dat levert bijzonder leuke gesprekken op met een ontzettend ontspannen en humoristische koningin.

Máxima verbaast zich over de trombone:

En is onder de indruk van het vioolspel van Emma:

Bijzonder om op deze manier ook een kijkje achter de schermen van Villa Eikenhorst te krijgen, hoewel dat nu natuurlijk niet meer de officiële residentie is van het koninklijk gezin.

Beeld: Fragment uit de video

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

De tweede ronde. Ons koningspaar luidt vandaag (woensdag) opnieuw het nieuwe jaar in met een nieuwjaarsontvangst.

Het is dit keer de beurt aan leden van het corps diplomatique en internationale organisaties. Op dinsdag proostten Willem-Alexander en Máxima al met enkele honderden gasten uit politiek en openbaar bestuur en uit diverse sectoren van de Nederlandse samenleving.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in