Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Luxemburgse royals geëvacueerd

Henri en Maria Teresa van Luxemburg kregen woensdagnacht de schrik van hun leven: samen met hun kinderen en kleinkinderen werden ze geevacueerd in verband met een woedende bosbrand dichtbij hun vakantiehuis. Om een uur ’s nachts werden de groothertog en zijn gezin van hun bed gelicht omdat er in ...

Luxemburgse royals geëvacueerd

Henri en Maria Teresa van Luxemburg kregen woensdagnacht de schrik van hun leven: samen met hun kinderen en kleinkinderen werden ze geevacueerd in verband met een woedende bosbrand dichtbij hun vakantiehuis.

Om een uur ’s nachts werden de groothertog en zijn gezin van hun bed gelicht omdat er in de buurt van hun vakantieoord Cabasson een grote brand was uitgebroken. Hendrik, zijn vrouw, zijn vader en verschillende andere familieleden (onder wie kinderen en kleinkinderen van de Luxemburgse royals) werden door de politie naar een veilige plek gebracht.

Tienduizend mensen 
Ze waren verre van de enigen: er werden woensdagnacht meer dan tienduizend mensen geëvacueerd uit Zuid-Frankrijk, dat zwaar getroffen wordt door verschillende bosbranden. Er is al vierduizend hectare land verwoest. Een van de hevigste branden woedt momenteel in de buurt van Saint-Tropez.