De meeste kinderen zouden blij en apetrots zijn wanneer zij de koning of koningin zouden mogen ontmoeten. Deze Britse peuter denkt daar echter heel anders over...

Lees ook: Om honger van te krijgen: dít eet Queen Elizabeth op een dag

Hilarische beelden

Afgelopen donderdag woonde koningin van Groot-Brittannië Elizabeth de onthulling van een nieuw oorlogsmonument in Londen bij. Wanneer de tweejarige Alfie, zoontje van een militair echtpaar, haar een bosje bloemen mag overhandigen, wringt hij zich in alle bochten om onder zijn taak uit te komen. Dat levert behoorlijk hilarische beelden op.

Moet je even zien

Vooral de moeder van Alfie - arme vrouw - die toch nog probeert om het kind zover te krijgen dat hij het boeket aan de queen geeft, is een lollig gezicht. En laten we de gezichtsuitdrukking van Elizabeth, die niet helemaal lijkt te weten wat ze hier nu van moet denken, niet vergeten. Bekijk het fragment in onderstaande video:

Oké, echt een koopje is het niet. Maar de Saloni-jurk die de koningin gisteravond droeg bij de opening van het One Young World-congres is wel echt om op te eten.

De koningin meldde zich woensdagavond in het Vredespaleis in Den Haag om het congres officieel te openen, en koos daarvoor de perfecte frisse outfit. Een fonkelnieuwe jurk die ze wellicht op Net-A-Porter in haar winkelwagentje gooide.

Het is een design van Saloni, een Brits label met Indiase roots dat grossiert in de meest geweldige jurken, zoals het zijden/satijnen exemplaar dat de koningin nu in haar kledingkast heeft hangen. Even sparen is het misschien wel (Máxima's exacte jurk kost off the rack 625 pond), maar de koningin zal vast aantonen dat je er járen mee verder kunt.

Beeld: One Young World/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Regenen deed het al heel lang niet meer in Dubbo, Australië. Dus was de verrassing groot dat er, uitgerekend toen Harry en Meghan op bezoek waren, een wolkbreuk plaatsvond. De royals pasten zich gezellig aan aan de barre omstandigheden.

Dat de liefde er tussen de duke en duchess nog altijd van af spat was wel duidelijk, maar samen schuilend onder een parapluutje vormden ze toch wel een heel verliefd paartje. Wat een gezellige foto's.

Het lijkt wel een romantische film zo...

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

The romance 💕

Een bericht gedeeld door HRH Meghan, Duchess of Sussex (@hrhduchessofsussex) op

Ook met de liefde voor hun aankomende baby zit het zichtbaar goed. Zie die twee even in katzwijm vallen om een lekker paar babybeentjes.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in