Prins Carl Philip (het broertje van Victoria) en zijn vrouw Sofia hebben hun Instagram-account openbaar gemaakt. En die staat vol leuke privéplaatjes van hun jonge gezin.

Het prinselijk paar is als @prinsparet te vinden, samen met hun twee kleintjes Alexander (2) en Gabriel (9 maanden). Ze Instagrammen al sinds juni 2017, maar het account is nu openbaar en dus te bekijken door iedereen. En dat slaat aan: in een week tijd kregen ze al 100.000 volgers.

Terecht, want Carl Philip en Sofia (allemaal zo fotogeniek als wat) geven écht een leuk inkijkje in hun royal leventjes. Hieronder vind je een voorproefje.

 

Ännu en dag på kontoret med allt ifrån intressanta möten till planering och förberedelse.

Een bericht gedeeld door Prinsparet (@prinsparet) op

 

Glad alla hjärtans dag. Ge och sprid kärlek varje dag! ❤

Een bericht gedeeld door Prinsparet (@prinsparet) op

 

Glad midsommar från oss! 🌻

Een bericht gedeeld door Prinsparet (@prinsparet) op

 

Hoe fijn is het dat je een merk vindt dat je ál-tijd staat? Héél fijn, weet ook Koningin Máxima. Zij kan altijd terugvallen op de prachtige creaties van Edouard Vermeulen van modehuis Natan. 

Veel van de favoriete creaties van Máxima hebben een knielengte en ceintuur. Goede fashiontruc van de koningin, want door zo'n ceintuurtje lijk je slanker.

Met een hoed geeft ze een outfit weer wat schwung en door daarmee te variëren, kan ze makkelijk dezelfde jurken vaker dragen. 

Vermeulen werk vaak met borduursels en patronen, maar deze creatie is juist prachtig in haar eenvoud.

Ook bij gala's of staatsaangelegenheden is Natan een goede keuze.

Één van onze favorieten, de schoenen zijn hierbij zó goed gekozen.

Een stuk minder kleurrijk, maar evengoed stijlvol.

Dan zien wij toch liever een kleurtje.

Zeker bij outfits met een knielengte, combineert Máxima graag de kleur door in haar schoenen.

Kleren maken de vrouw en de vrouw maakt de kleren.

Beeld: ANP/Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

De Spaanse koningin Letizia heeft voor het eerst Melania Trump ontmoet. Terwijl haar man, Koning Felipe VI, aan het keuvelen was met Donald Trump, kletsten de twee fashionista's wat af tijdens een wandeling door de presidentiële tuinen.

De twee lijken het goed met elkaar te kunnen vinden. 

Valentino

Melania en Letizia zagen er allebei prachtig uit. De Amerikaanse first lady droeg een japon met borduursels uit de collectie van Valentino met daaronder pumps van Manolo Blahnik. En Letizia koos voor een lekkere opvallende roze jurk van de Amerikaanse designer Michael Kors. 

Da's toevallig

Sommigen hebben we het wellicht gespot, maar de jurk van Letizia komt wel heel bekend voor. Wat blijkt? Melania droeg dezelfde jurk, maar dan in een andere kleur (blauw) toen zij en haar man vorig jaar de president van Panama en zijn vrouw op visite kregen.

Bron: PopSugar Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in