Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Letizia’s waanzinnige armen

Ze wordt in royal kringen ook wel ‘Queen Fitness’ genoemd, en wij snappen wel waarom: Letizia van Spanje beschikt over een paar biceps om u tegen te zeggen. De koningin (45) toonde haar powerarmen onlangs tijdens een galadiner in Madrid. Die dankt ze heus niet alleen aan veelvuldig handjes schudd...

Letizia’s waanzinnige armen

Ze wordt in royal kringen ook wel ‘Queen Fitness’ genoemd, en wij snappen wel waarom: Letizia van Spanje beschikt over een paar biceps om u tegen te zeggen.

De koningin (45) toonde haar powerarmen onlangs tijdens een galadiner in Madrid. Die dankt ze heus niet alleen aan veelvuldig handjes schudden: Letizia zou bijna elke dag een lesje Zumba of yoga volgen bij haar personal trainer. Oh, en ze houdt van hardlopen, zeilen, skiën en tennissen. Dit alles naast een uitgebalanceerd dieet, dat staat vast.

In het verleden kwam Letizia meermalen in het nieuws met haar ranke lijf. Er werd zelfs over anorexia gefluisterd. Gelukkig lijkt ze tegenwoordig lekkerder in haar vel te zitten. Koninginnen-powerrrrrr!