Ze wordt in royal kringen ook wel ‘Queen Fitness’ genoemd, en wij snappen wel waarom: Letizia van Spanje beschikt over een paar biceps om u tegen te zeggen.

De koningin (45) toonde haar powerarmen onlangs tijdens een galadiner in Madrid. Die dankt ze heus niet alleen aan veelvuldig handjes schudden: Letizia zou bijna elke dag een lesje Zumba of yoga volgen bij haar personal trainer. Oh, en ze houdt van hardlopen, zeilen, skiën en tennissen. Dit alles naast een uitgebalanceerd dieet, dat staat vast.

In het verleden kwam Letizia meermalen in het nieuws met haar ranke lijf. Er werd zelfs over anorexia gefluisterd. Gelukkig lijkt ze tegenwoordig lekkerder in haar vel te zitten. Koninginnen-powerrrrrr!De Britse royal family kennen we goed, maar een aanverwante royal zien we maar zelden: Laura Lopes, de dochter van Camilla.

Laura (40) is het stiefzusje van Will en Harry, de dochter van Camilla en haar eerste man Andrew Parker Bowles. Ze heeft ook nog een broer, Tom, die door zijn werk als schrijver vaker in de pers is. Maar Laura, die zien we maar zelden.

Daar komt op de bruiloft van Harry en William naar verwachting verandering in: Laura zou zeker weten een uitnodiging krijgen. Ze was ook op het huwelijk van Will en Kate, en haar dochtertje Eliza (10) was toen ook een van de bruidsmeisjes.

Dikke kans dus dat zij ook dit keer weer mag meelopen met de bruid. Zoontjes Gus en Louis (een tweeling van 8) krijgen wellicht ook een rol. Wij houden onze ogen voor ze open.

Och, wat is het toch heerlijk speculeren over die royal wedding (nog maar drie maanden!). Zelfs op de schoenen wordt gegokt.

De Britten krijgen er geen genoeg van. En hebben nu ontdekt: grote kans dat Meghan Markle voor deze pumps gaat. Reden? Ze zijn van haar favoriete shoe designer Sarah Flint, met wie ze een goede band heeft. Ook Amal Clooney is fan. Meghan droeg Flints schoenen al lang voor ze met Harry ging. Ze droeg ook een bruin paar tijdens de Invictus Games in Toronto waar ze naast Harry zat - zie de foto boven -; met als gevolg dat die schoenen in no time waren uitverkocht.

Maar to the point nu: waarom deze schoenen? Omdat ze sparklen, sexy zijn en feestelijk. De ultieme trouwhakken. Wat denk jij: gaan dit ze worden?