Ze wordt in royal kringen ook wel ‘Queen Fitness’ genoemd, en wij snappen wel waarom: Letizia van Spanje beschikt over een paar biceps om u tegen te zeggen.

De koningin (45) toonde haar powerarmen onlangs tijdens een galadiner in Madrid. Die dankt ze heus niet alleen aan veelvuldig handjes schudden: Letizia zou bijna elke dag een lesje Zumba of yoga volgen bij haar personal trainer. Oh, en ze houdt van hardlopen, zeilen, skiën en tennissen. Dit alles naast een uitgebalanceerd dieet, dat staat vast.

In het verleden kwam Letizia meermalen in het nieuws met haar ranke lijf. Er werd zelfs over anorexia gefluisterd. Gelukkig lijkt ze tegenwoordig lekkerder in haar vel te zitten. Koninginnen-powerrrrrr!Ja, we zwijmelen gewoon nog even door hoor. Nu er steeds meer beelden van het huwelijk binnendruppelen, viel ons die bijzondere momenten op waarbij het stel echt even alleen oog lijkt te hebben voor elkaar... 

1. Meghan naast haar prins:

2. Hand in hand in de koets:

3. Volgens liplezers zegt Harry op dit moment: "You look amazing... I'm so lucky."

4. Prachtig beeld van Harry die zijn bruid naar buiten begeleidt...

 

Een bericht dat is gedeeld door @cmillertiu op

5. Het gelukkige stel in de kerk voordat de ceremonie begint...

 

Een bericht gedeeld door Clem (@lclemenstagram) op

6. Harry helpt Meghan galant de auto in:

 

Een bericht gedeeld door AL’ NYAH (@al_nyah) op

7. Vlak voor dé kus:

8. Harry doet voorzichtig Meghan's sluier af. Meghan kijkt hem aan en hij zegt schattig: "Hi". Zucht...

 

Als íets 'not done' is op een trouwerij, is het wel wit dragen. De kleur van de bruidsjurk. Oprah koos voor een beige outfit, maar eenmaal in Engeland, besefte dat door het felle zonlicht, de jurk bijna wit werd op foto's. Gelukkig was daar Team Stella McCartney om haar uit de brand te helpen: