Je zou niet zeggen dat knalrode laarzen tot over de knie gemakkelijk combineren, maar Letizia van Spanje denkt daar anders over.

Ja, ze trekt haar favoriete laarzen van het moment wel altijd aan met ander rood, maar mooi wel dat ze het paar van het Spaanse label Magrit in de laatste maanden al drie keer heeft geshowd.Benieuwd hoe ze jou staan? Je kan het tegen een heel prettig prijskaartje een keer uitproberen. Asos bijvoorbeeld heeft twee soortgelijke paren in de verkoop voor 50 (hier) en 60 euro. Via Boohoo bestel je al voor 48 euro een lookalike.

Beeld: Getty Images/Magrit

Ja, we zwijmelen gewoon nog even door hoor. Nu er steeds meer beelden van het huwelijk binnendruppelen, viel ons die bijzondere momenten op waarbij het stel echt even alleen oog lijkt te hebben voor elkaar... 

1. Meghan naast haar prins:

2. Hand in hand in de koets:

3. Volgens liplezers zegt Harry op dit moment: "You look amazing... I'm so lucky."

4. Prachtig beeld van Harry die zijn bruid naar buiten begeleidt...

 

Een bericht dat is gedeeld door @cmillertiu op

5. Het gelukkige stel in de kerk voordat de ceremonie begint...

 

Een bericht gedeeld door Clem (@lclemenstagram) op

6. Harry helpt Meghan galant de auto in:

 

Een bericht gedeeld door AL’ NYAH (@al_nyah) op

7. Vlak voor dé kus:

8. Harry doet voorzichtig Meghan's sluier af. Meghan kijkt hem aan en hij zegt schattig: "Hi". Zucht...

 

Als íets 'not done' is op een trouwerij, is het wel wit dragen. De kleur van de bruidsjurk. Oprah koos voor een beige outfit, maar eenmaal in Engeland, besefte dat door het felle zonlicht, de jurk bijna wit werd op foto's. Gelukkig was daar Team Stella McCartney om haar uit de brand te helpen: