Voor een prijsuitreiking voor journalisten – haar oud-collega’s! – trok koningin Letizia deze week een mini-jurkje uit de kast.

Het jurkje, een design van de Spaanse ontwerpster Teresa Helbig, deed flink wat stof opwaaien. Eerdere jaren koos Letizia voor deze prijsuitreiking namelijk altijd voor ingetogen zwart.

Ontzag
In 2017 moest het anders, wellicht omdat de koningin beter dan ooit in haar vel zit. Een paar weken geleden werden haar gespierde armen al wereldnieuws, nu zijn het die benen waar vol ontzag naar wordt gekeken.

Het 'Facelift-dieet'
Die dankt ze aan haar sportieve levensstijl én aan het Perricone-dieet, zo stelt een insider in het magazine Think Spain. Het staat ook wel bekend als het ‘Facelift-dieet’, omdat je alleen voedingsmiddelen eet die geen ontstekingen veroorzaken en geen je geen vocht doen vasthouden.

Ook Cate en Eva doen mee
Concreet betekent dat weinig verzadigde vetten, geraffineerde suikers en koolhydraten, geen alcohol en koffie, maar juist wel veel zalm en bosbessen. Het valt niet te ontkennen dat Letizia er door straalt. En naar het schijnt zijn ook Eva Mendes en Cate Blanchett al helemaal om. Dat zijn nog eens hoopgevende voorbeelden.

Oké, echt een koopje is het niet. Maar de Saloni-jurk die de koningin gisteravond droeg bij de opening van het One Young World-congres is wel echt om op te eten.

De koningin meldde zich woensdagavond in het Vredespaleis in Den Haag om het congres officieel te openen, en koos daarvoor de perfecte frisse outfit. Een fonkelnieuwe jurk die ze wellicht op Net-A-Porter in haar winkelwagentje gooide.

Het is een design van Saloni, een Brits label met Indiase roots dat grossiert in de meest geweldige jurken, zoals het zijden/satijnen exemplaar dat de koningin nu in haar kledingkast heeft hangen. Even sparen is het misschien wel (Máxima's exacte jurk kost off the rack 625 pond), maar de koningin zal vast aantonen dat je er járen mee verder kunt.

Beeld: One Young World/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Regenen deed het al heel lang niet meer in Dubbo, Australië. Dus was de verrassing groot dat er, uitgerekend toen Harry en Meghan op bezoek waren, een wolkbreuk plaatsvond. De royals pasten zich gezellig aan aan de barre omstandigheden.

Dat de liefde er tussen de duke en duchess nog altijd van af spat was wel duidelijk, maar samen schuilend onder een parapluutje vormden ze toch wel een heel verliefd paartje. Wat een gezellige foto's.

Het lijkt wel een romantische film zo...

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

The romance 💕

Een bericht gedeeld door HRH Meghan, Duchess of Sussex (@hrhduchessofsussex) op

Ook met de liefde voor hun aankomende baby zit het zichtbaar goed. Zie die twee even in katzwijm vallen om een lekker paar babybeentjes.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in