Als koningin van Spanje kon het haast niet uitblijven, maar zelfs vanuit haar vakantieverblijf regeert Letizia qua zomerstijl.

Luchtig, zonnig, stijlvol: koningin Letizia laat zich tijdens haar zomervakantie op Mallorca regelmatig zien. En bewijst dat royal klasse en een luchtige zomerstijl enorm goed hand in hand gaan. Of het nou is voor een ontmoeting met de premier of voor een zonnig uitje, inclusief koninklijke kus.

 

Mucho color y flores? así podríamos definir el look de Doña Letizia para la recepción de autoridades y sociedad civil en la Almudaina . Doña Letizia estrenó una falda de largo midi con flores de @carolinaherrera aunque en la web de la firma solo se puede encontrar la versión vestido . Lo combinó con un top de punto sin mangas en color naranja de @hugo_official . En los pies, sandalias con plataforma de @magritshoes en azul charol con altísimo tacón que estrenó el pasado verano en el viaje de estado a Londres . Y pendientes de oro blanco y citrino que llevó por última vez el pasado abril . #reinaletizia #queenletizia #letiziareinadeespaña #letiziaortizrocasolano #letiziaortiz #casareal #casarealespañola #casarealdeespaña #spanishmonarchy #queen #queenofspain #reyfelipevi #reyfelipe #kingfelipe #infantasofia #princesadeasturias #princesaleonor #leonor #mallorca #palma #almudaina #1925

Een bericht gedeeld door Reina Letizia (@letizia_reina) op

Hoofdfoto: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Jacques en Gabriella van Monaco mogen vandaag vier kaarsjes uitblazen. Maar zijn allebei al echte Monegaskische royals in de dop.

Kijk ze eens koninklijk zijn op het Instagram-account van trotse mama Charlene...

Staatshoofden ontmoeten

Als pro's poseren voor de eerste schooldag

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

First day of school

Een bericht gedeeld door HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) op

Formule 1 zit in hun DNA

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

First day of school

Een bericht gedeeld door HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) op

En de kerstkaart voor landgenoten maken vinden ze ook geen enkel probleem

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in 

Máxima was nog niet gewend aan de nieuwe tijdzone (hoe doet ze dat toch?!) na haar terugkomst uit Argentinië of het volgende werkbezoek stond alweer op de agenda. Verder was er vooral veel te vieren deze week!

Dinsdag verscheen Koningin Máxima opgetogen in Waddinxveen voor een werkbezoek bij Eosta. En koos daarvoor een wel heel beestachtig printje van Natan. 

Op donderdag had Máxima double duty. Ze toog 's middags naar de hoofdstad, waar ze op olijke wijze het duurzame gebouw van de Goede Doelen Loterijen opende. Hiervoor koos ze voor een fleurige creatie van Natan.

Daarna sloot ze aan bij Willem-Alexander, Prins Constantijn, Prinses Beatrix en prinses Mabel voor het uitreiken van de Prins Claus Prijs. Hiervoor ging ze stijlvol in het rood met een broek van Max Mara.

Vrijdag was een bijzondere dag, want de oudste dochter in Villa Eikenhorst, Amalia, werd 15. Volgens Máxima vieren ze het met familie en een paar vriendinnen van de jarige.

 

Lees ook: Amalia 15, de mooiste momenten

's Middag stond nog de tweede Uitblinkerslunch van 2018 op het programma. Genodigden waren onder andere Monique van de Ven, Beau van erven Dorens en Wesley Sneijder.

Volgende week staan nog het Staatsbezoek van de president van Kaapverdië op het programma en de doop van Vox Amalia van Van Oord in Rotterdam. Daarna is het ook voor de Koninklijke familie even kerstvakantie.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in