Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Letizia straalt in Parijs

Voor een avond in Parijs trok koningin Letizia van Spanje alles uit de kast: ze schitterde naast man Felipe en de Macrons in Spaans design. Het Spaanse koningspaar toog naar Parijs voor een speciale tentoonstelling van het werk van Joan Miró in het Grans Palais. En werd daar vergezeld door Brigit...

Letizia straalt in Parijs

Voor een avond in Parijs trok koningin Letizia van Spanje alles uit de kast: ze schitterde naast man Felipe en de Macrons in Spaans design.

Het Spaanse koningspaar toog naar Parijs voor een speciale tentoonstelling van het werk van Joan Miró in het Grans Palais. En werd daar vergezeld door Brigitte en Emmanuel Macron.

Die vormen meestal een prachtig plaatje, en dat zal Letizia geweten hebben. Zij en Felipe verschenen in matching midnight blue en stalen compleet de show. De koningin droeg een fantastische cocktailjurk met moderne hals van het label Delpozo. Een kunstwerkje op zich.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in