Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Letizia leent tiara van schoonmoeder Sofia, is alles nu weer goed?

De Portugese president Marcelo Rebelo de Sousa kwam op bezoek bij het Spaanse koningspaar. Daar prijkte een prachtige tiara op het hoofd van Letizia. Geleend van haar schoonmoeder Sofia. Daarmee lijkt de Spaanse familie weer meer eenheid uit te stralen Het stijlvolle sieraad is oorspronkelijk van...

Letizia leent tiara van schoonmoeder Sofia, is alles nu weer goed?

De Portugese president Marcelo Rebelo de Sousa kwam op bezoek bij het Spaanse koningspaar. Daar prijkte een prachtige tiara op het hoofd van Letizia. Geleend van haar schoonmoeder Sofia. Daarmee lijkt de Spaanse familie weer meer eenheid uit te stralen

Het stijlvolle sieraad is oorspronkelijk van koning Felipes overgrootmoeder koningin Victoria Eugenia. Het werd door de jaren heen bij talloze gelegenheden gedragen door Sofia. 

De afgelopen weken werd in de media druk gespeculeerd over een mogelijke ruzie tussen Letizia en Sofia na een incident begin april bij de kathedraal van Palma de Mallorca.

Letizia leek na de paasmis een fotomoment van haar schoonmoeder met de kleinkinderen te willen verhinderen door heen en weer in beeld te lopen.

Bron en beeld: ANP