Een diep decolleté is voor een koningin natuurlijk not done. Maar dat weet Letizia van Spanje keurig te omzeilen met een wel heel sexy doch classy design van Carolina Herrera.

Inkijk is een no no, maar kant is sexy en chique tegelijk. En zo kon Letizia op het oog tóch een mooi decolleté aan naar een concert in Madrid deze week. Pure kerstinspiratie, als je het ons vraagt.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Woww💙 Doña Letizia vuelve a dejarnos a todos sin palabras con su último estreno para asistir al concierto con motivo de los 40 años de la Constitución española!! . La Reina Letizia ha estrenado un nuevo vestido de corte midi realizado en seda azul noche y un espectacular encaje en el escote sobre un forro a tono de la piel de firma por momento desconocida, yo apostaría por un diseño a medida de @carolinaherrera . Una vez más, la hemos visto con los ya conocidos salones de ante azul de @ninaricci . Como únicas joyas, unos nuevos y espectaculares pendientes en diamantes y zafiros que todo apunta a que pertenezcan a su joyero personal . Y para completar, una sencilla cartera de raso a tono de @varelaofficial . #reinaletizia #queenletizia #letiziareinadeespaña #letiziaortizrocasolano #letiziaortiz #casareal #casarealespañola #casarealdeespaña #spanishmonarchy #queen #queenofspain #premiosprincesadeasturias #premiosprincipedeasturias #princesadeasturias #reyfelipevi #princesaleonor #10762

Een bericht gedeeld door Reina Letizia (@letizia_reina) op

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Máxima was nog niet gewend aan de nieuwe tijdzone (hoe doet ze dat toch?!) na haar terugkomst uit Argentinië of het volgende werkbezoek stond alweer op de agenda. Verder was er vooral veel te vieren deze week!

Dinsdag verscheen Koningin Máxima opgetogen in Waddinxveen voor een werkbezoek bij Eosta. En koos daarvoor een wel heel beestachtig printje van Natan. 

Op donderdag had Máxima double duty. Ze toog 's middags naar de hoofdstad, waar ze op olijke wijze het duurzame gebouw van de Goede Doelen Loterijen opende. Hiervoor koos ze voor een fleurige creatie van Natan.

Daarna sloot ze aan bij Willem-Alexander, Prins Constantijn, Prinses Beatrix en prinses Mabel voor het uitreiken van de Prins Claus Prijs. Hiervoor ging ze stijlvol in het rood met een broek van Max Mara.

Vrijdag was een bijzondere dag, want de oudste dochter in Villa Eikenhorst, Amalia, werd 15. Volgens Máxima vieren ze het met familie en een paar vriendinnen van de jarige.

 

Lees ook: Amalia 15, de mooiste momenten

's Middag stond nog de tweede Uitblinkerslunch van 2018 op het programma. Genodigden waren onder andere Monique van de Ven, Beau van erven Dorens en Wesley Sneijder.

Volgende week staan nog het Staatsbezoek van de president van Kaapverdië op het programma en de doop van Vox Amalia van Van Oord in Rotterdam. Daarna is het ook voor de Koninklijke familie even kerstvakantie.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Prinses Madeleine van Zweden straalde van trots toen haar vierjarige dochter Leonore danste in De Notenkraker. Het Zweedse prinsesje sprong naar hartenlust in witte tutu tussen de andere danseresjes.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our very own Nutcracker ballerina! 🎄🍭🎁🎄

Een bericht gedeeld door Princess Madeleine of Sweden (@princess_madeleine_of_sweden) op

Madeleine en haar man Chris O'Neill verhuisden deze zomer naar Florida. Ze hoopt daar haar kinderen op te laten groeien in anonimiteit.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

At Solliden earlier this summer. ☀️ Photo: Anna-Lena Ahlström

Een bericht gedeeld door Princess Madeleine of Sweden (@princess_madeleine_of_sweden) op

Ze probeert veel te ondernemen met haar dochter, omdat de kleine Leonore zo energiek is. Madeleine post vaker op Instagram over haar vrijwilligerswerk en haar familie.

De vorige keer dat ze iets plaatste was tijdens Halloween. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Halloween 👻🎃

Een bericht gedeeld door Princess Madeleine of Sweden (@princess_madeleine_of_sweden) op

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in