Het is veilig om te zeggen; Diana zou trots op haar zijn

Lady Kitty Spencer is de nicht van een van de meest bekende

Lady Kitty

gezichten in de wereld. Hoewel ze slechts een jong meisje was toen prinses Diana overleed in 1997, herinnert Kitty haar liefdevol. De 25-jarige en daarmee oudste dochter van Charles Spencer, het broertje van prinses Diana, zei in het interview met Vanity Fair dat zij erg op haar hoede is om te praten over haar familie, maar dat zij de momenten met haar tante koestert. "Er zijn slechts een paar herinneringen, maar speciale en mooie herinneringen, en ik ben zo gelukkig om deze te hebben." Als klein meisje droomde zij over de mooiste jurken. Om die reden mocht Kitty altijd in Diana’s kleedkamer rondstruinen en liep als kleuter wel eens in een veel te grote baljurk rond.

Lady Kitty

Kitty snapt dat, gezien haar relatie tot Diana, er altijd belangstelling van de media rondom haar zal zijn. Toch probeert zij hier een positieve draai aan te geven. “De media-aandacht geeft mij een platform om dingen die belangrijk voor mij zijn te bespreken.”Genoeg aandacht voor deze royal, want Lady Kitty werkt als model - zo liep zij al haute couture voor Dior in Engeland en Elsa Schiaparelli in Parijs.

Maar nu focust zij zich meer op liefdadigheidswerk en treedt daarmee in de voetsporen van haar tante. Dit begon met het verlaten van Zuid-Afrika, waar zij na de scheiding van haar ouders bij haar moeder bleef. Samen met haar tweelingzusjes Amelia en Eliza en haar broertje Louis, die een burggraaf is en ooit de 10de graaf Spencer en eigenaar van landgoed Althorp zal worden. Lady Kitty is van Zuid-Afrika onlangs verhuist naar Londen en is benoemd als ambassadeur voor Centrepoint, een liefdadigheidsinstelling die daklozen in het Verenigd Koninkrijk ondersteunt. "Zuid-Afrika is geweldig om op te groeien, maar nu verlangde ik echt naar de grote stad," zegt ze. "Londen is een geweldige plek als je in de twintig bent." In London probeert zij ook haar diploma in luxe label management ten gelde te maken.
Naast haar grote blauwe ogen, doet Lady Kitty in stijl en liefdadigheid ons erg aan haar tante Diana denken.

Bewaren

Oké, echt een koopje is het niet. Maar de Saloni-jurk die de koningin gisteravond droeg bij de opening van het One Young World-congres is wel echt om op te eten.

De koningin meldde zich woensdagavond in het Vredespaleis in Den Haag om het congres officieel te openen, en koos daarvoor de perfecte frisse outfit. Een fonkelnieuwe jurk die ze wellicht op Net-A-Porter in haar winkelwagentje gooide.

Het is een design van Saloni, een Brits label met Indiase roots dat grossiert in de meest geweldige jurken, zoals het zijden/satijnen exemplaar dat de koningin nu in haar kledingkast heeft hangen. Even sparen is het misschien wel (Máxima's exacte jurk kost off the rack 625 pond), maar de koningin zal vast aantonen dat je er járen mee verder kunt.

Beeld: One Young World/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Regenen deed het al heel lang niet meer in Dubbo, Australië. Dus was de verrassing groot dat er, uitgerekend toen Harry en Meghan op bezoek waren, een wolkbreuk plaatsvond. De royals pasten zich gezellig aan aan de barre omstandigheden.

Dat de liefde er tussen de duke en duchess nog altijd van af spat was wel duidelijk, maar samen schuilend onder een parapluutje vormden ze toch wel een heel verliefd paartje. Wat een gezellige foto's.

Het lijkt wel een romantische film zo...

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

The romance 💕

Een bericht gedeeld door HRH Meghan, Duchess of Sussex (@hrhduchessofsussex) op

Ook met de liefde voor hun aankomende baby zit het zichtbaar goed. Zie die twee even in katzwijm vallen om een lekker paar babybeentjes.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in