Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Lady Diana’s gewoonte die we zouden moeten overnemen

Tussen alle officiële gelegenheden door, die hoorde bij haar positie van Princess of Wales, nam Diana de tijd om persoonlijke bedankbriefjes te schrijven. En daar was ze enorm consequent in. In de biografie Diana: Her True Story, schreef Andrew Morton dat Diana na haar bruiloft in 1981 veel van d...

Lady Diana’s gewoonte die we zouden moeten overnemen

Tussen alle officiële gelegenheden door, die hoorde bij haar positie van Princess of Wales, nam Diana de tijd om persoonlijke bedankbriefjes te schrijven. En daar was ze enorm consequent in.

In de biografie Diana: Her True Story, schreef Andrew Morton dat Diana na haar bruiloft in 1981 veel van de ontvangen gelukswensen (zo’n 47.000) persoonlijk bedankte. Met een beetje hulp van de staff, dat wel, maar toch.

Lady Di begreep maar al te goed dat een persoonlijk geschreven bericht veel indruk maakt. Recent onderzoek wijst zelfs uit dat mensen gelukkig worden van het krijgen van een handgeschreven kaartje.

De onderzoekers denken dat dit voornamelijk te maken heeft met de persoonlijke aandacht en de tijd die de kaartschrijver heeft genomen om iets extra’s te doen voor de ontvanger.

En bij persoonlijke bedankkaartjes  gaat ook het volgende op: Beter laat dan nooit.

Goed voornemen!

Beeld: ANP. Bron: Huffington Post

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in