Tussen alle officiële gelegenheden door, die hoorde bij haar positie van Princess of Wales, nam Diana de tijd om persoonlijke bedankbriefjes te schrijven. En daar was ze enorm consequent in.

In de biografie Diana: Her True Story, schreef Andrew Morton dat Diana na haar bruiloft in 1981 veel van de ontvangen gelukswensen (zo’n 47.000) persoonlijk bedankte. Met een beetje hulp van de staff, dat wel, maar toch.

More content below the advertising

Lady Di begreep maar al te goed dat een persoonlijk geschreven bericht veel indruk maakt. Recent onderzoek wijst zelfs uit dat mensen gelukkig worden van het krijgen van een handgeschreven kaartje.

De onderzoekers denken dat dit voornamelijk te maken heeft met de persoonlijke aandacht en de tijd die de kaartschrijver heeft genomen om iets extra’s te doen voor de ontvanger.

En bij persoonlijke bedankkaartjes  gaat ook het volgende op: Beter laat dan nooit.

Goed voornemen!

Beeld: ANP. Bron: Huffington Post

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Jacques en Gabriella van Monaco gingen eerder deze maand op een bijzondere reis: ze gingen voor het eerst naar Zuid-Afrika, het moederland van mama Charlene.

Charlene keert regelmatig terug naar haar geboorteland, maar deed dit nog nooit eerder met haar tweeling op sleeptouw. Daar kwam vorige week verandering in.

More content below the advertising

Ze nam haar kinderen mee naar natuurreservaat Kwazulu-Natal, waar ze zich de ogen uitkeken. En maakte daar onderstaande filmpje van.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

First African Experience

Een bericht gedeeld door HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) op

Prinses Caroline van Monaco was al jaren goed bevriend met Karl Lagerfeld, die dinsdag op 85-jarige leeftijd overleed. Zo schitterden ze onder andere elk jaar samen op het Rozenbal.

Een modeprinses en een talentvolle designer: natuurlijk klikte het tussen Caroline en Karl. Of het nou op een groot bal, front row of privé was: de twee waren jarenlang onafscheidelijk. Het mooiste van Caroline en Karl nog een keer in beeld.

More content below the advertising

(Klik op het pijltje voor meer beelden) -->

Hoofdfoto: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in