Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koopje: de verlovingsjurk van Kate

Door de verloving van Meghan en Harry staat ook de verlovingsjurk van Kate Middleton weer helemaal in de spotlights: en laat die nou ook nog eens véél goedkoper zijn geworden! De inmiddels beroemde Issa-jurk uit 2010 was er nog alleen in het blauw, en verkocht in luttele minuten uit nadat Kate en...

Koopje: de verlovingsjurk van Kate

Door de verloving van Meghan en Harry staat ook de verlovingsjurk van Kate Middleton weer helemaal in de spotlights: en laat die nou ook nog eens véél goedkoper zijn geworden!

De inmiddels beroemde Issa-jurk uit 2010 was er nog alleen in het blauw, en verkocht in luttele minuten uit nadat Kate en Will met haar verlovingsring pronkten. Dat hij destijds 575 pond kostte, kon blijkbaar niet deren.

Nu is de klassieke (en enorm flatteuze!) wrap-dress terug onder de naam ‘The Kate’. En hij is goedkoper dan ooit. Je hebt nu al je eigen Issa voor maar 99 pond (110 euro).

En dan heb je nog wat te kiezen ook. De oude vertrouwde Issa heeft een update gekregen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder smaragdgroen, zwart, en donkerrood. Eind deze maand komen daar de kleuren geel en oranjerood nog bij.

Beeld: House of Fraser/Getty Images