Het Britse koninklijk huis heeft vier officiële foto's naar buiten gebracht van prinses Eugenie en haar man Jack Brooksbank. De foto's zijn vrijdag tijdens hun bruiloft gemaakt door fotograaf Alex Bramall.

Op een van de foto's staat het paar afgebeeld met de bruidsmeisjes en -jonkers, onder wie achterneefje en -nichtje George en Charlotte.

Article continues after the ad

Een andere laat hun familie zien, inclusief koningin Elizabeth en haar man prins Philip. Tot op het laatste moment was niet zeker of Philip aanwezig kon zijn, maar hij was er dus bij.

Op de overige twee foto's staat het pasgetrouwde stel afgebeeld, waarbij er een gemaakt tijdens een intiem moment tussen de twee newlyweds in de koets.

De andere is vlak voor het diner op Royal Lodge in Windsor Great Park gemaakt. Eugenie heeft haar bruidsjurk omgewisseld voor een avondjurk die ontworpen is door Zac Posen.

Eugenie en Jack gaven elkaar vrijdag het jawoord in de kapel van St. George in Windsor Castle. Op dezelfde plek trouwde haar neef prins Harry in mei met zijn Meghan.

Beeld en bron: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in.