Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koninklijk gezin tóch nog niet verhuisd

Er stonden verhuiswagens voor de deur en alles, maar volgens de RVD zijn Willem-Alexander, Máxima en hun meiden nog niet in Huis ten Bosch vertrokken. Wéér vertraging. In de kerstvakantie zou het gezin verhuizen van De Eikenhorst naar het paleis waar Willem-Alexander in 1999 een aanzoek deed. Maa...

Koninklijk gezin tóch nog niet verhuisd

Er stonden verhuiswagens voor de deur en alles, maar volgens de RVD zijn Willem-Alexander, Máxima en hun meiden nog niet in Huis ten Bosch vertrokken. Wéér vertraging.

In de kerstvakantie zou het gezin verhuizen van De Eikenhorst naar het paleis waar Willem-Alexander in 1999 een aanzoek deed. Maar hun geduld wordt weer op de proef gesteld. Nu reppen insiders over 'dit voorjaar'. Aanvankelijk wilden de Oranjes al begin 2018 in het gerenoveerde paleis trekken, maar de verbouwing liep keer op keer vertraging op.

Er vinden momenteel nog afrondende werkzaamheden plaats in het paleis en in de tuin. Als het helemaal klaar is, komt er een gelegenheid voor media om het nieuwe paleis te bezoeken, al zullen de woonvertrekken van het koningspaar en hun dochters daar vast niet bij horen. Op Nouveau.nl lees je er uiteraard alles over.

Beeld: ANP

Bron: Royalty-online.nl

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in