De royals hebben natuurlijk een batterij aan stylisten en visagisten om er goed uit te zien. Koningin Rania van Jordanië, die vandaag 47 wordt, ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Daarnaast geeft ze ook regelmatig een kijkje achter de schermen via haar Instagram-account. Hier de leukste beelden!

Koningin Rania van Jordanië wordt vandaag 47. De in Koeweit geboren dochter van Palestijnse ouders is getrouwd met Abdoellah ll van Jordanië.

More content below the advertising

Het stel ontmoette elkaar in 1993 toen Rania werkte voor Apple in Amman. Na slechts twee maanden daten, waren ze verloofd.

Samen hebben ze vier kinderen. En door de jaren heen werpen Rania en Abdoellah elkaar heel wat liefdevolle blikken toe.

Op haar trouwdag deelde ze deze boodschap naar Abdoellah

Als moeder van 4 steeds groter wordende kinderen, steekt ze haar trots niet onder stoelen of banken. En terecht!

Met oudste zoon Hussein

Met dochter Salma

Met de jongste twee, Salma en Hasjem

Op de nieuwjaarskaart zijn ze bijna allemaal, alleen Iman, die in het buitenland studeert, ontbreekt.

Iman en Salma

En heel de familie compleet in 2017

Als je een kijkje wilt in het leven van de Jordaanse royals is het volgen van Queen Rania echt een goede tip. Ze deelt veel  foto’s van achter de schermen.

Beeld: ANP.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Jacques en Gabriella van Monaco gingen eerder deze maand op een bijzondere reis: ze gingen voor het eerst naar Zuid-Afrika, het moederland van mama Charlene.

Charlene keert regelmatig terug naar haar geboorteland, maar deed dit nog nooit eerder met haar tweeling op sleeptouw. Daar kwam vorige week verandering in.

More content below the advertising

Ze nam haar kinderen mee naar natuurreservaat Kwazulu-Natal, waar ze zich de ogen uitkeken. En maakte daar onderstaande filmpje van.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

First African Experience

Een bericht gedeeld door HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) op

Prinses Caroline van Monaco was al jaren goed bevriend met Karl Lagerfeld, die dinsdag op 85-jarige leeftijd overleed. Zo schitterden ze onder andere elk jaar samen op het Rozenbal.

Een modeprinses en een talentvolle designer: natuurlijk klikte het tussen Caroline en Karl. Of het nou op een groot bal, front row of privé was: de twee waren jarenlang onafscheidelijk. Het mooiste van Caroline en Karl nog een keer in beeld.

More content below the advertising

(Klik op het pijltje voor meer beelden) -->

Hoofdfoto: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in