Onlangs werd koningin Máxima gespot in een prachtige (wanneer niet eigenlijk) jurk waar menig modejournalist het over had. Maar wie o wie deze kleurrijke japon had gemaakt, was even de vraag. Van haar favoriete modehuis Natan of wellicht zat onze Jan Taminiau erachter?

Het verlossende antwoord komt van de website modekoninginmaxima.nl: het is een op maat gemaakte jurk. En de stof? Die heeft Máxima zelf uitgekozen en ook persoonlijk naar de kleermaker gebracht.

De designer
De koningin heeft de prachtige stof gebracht bij de World Kledingreparatie aan de Hofcampweg in Wassenaar. Lekker dichtbij huis dus. Wie daar achter de naaimachine kroop? De eigenaresse van de winkel: Veselina Dimitrova. Chapeau!

Koning Filip en koningin Mathilde van België waren deze week op staatsbezoek in Canada. En Mathilde nam een koffer vol prachtige looks mee.

Van casual voor in de sneeuw tot helemaal tot in de puntjes verzorgd voor een galadiner: wie op staatsbezoek gaat, moet veelzijdig zijn. En daar is koningin Mathilde de laatste dagen geweldig in geslaagd. Haar mooiste outfits op een rij.


Beeld: Hollandse Hoogte

Prins William en zijn vrouw Catherine deelden traditiegetrouw klavertjes uit op St. Patrick's Day, waar Catherine, geheel in thema, in het groen verscheen. Wat opviel? Behalve dat ze stralend zwanger is, is William heel zorgzaam en kijkt zij naar haar prins alsof het hun eerste date is. Wat een leuk stel!

Prins William en zijn vrouw Catherine hebben zaterdag St. Patrick's Day gevierd bij de Irish Guards in Londen. Het paar woonde op de thuisbasis van het eerste bataljon van de Ierse Garde in Hounslow de ceremoniële parade bij.

Er werden traditiegetrouw klavertjes uitgedeeld, waarbij Catherine een klavertje gaf aan de Ierse wolfshond Dornhnall, de mascotte van het regiment. Prins William is kolonel van de Irish Guards.

Catherine verscheen hoogzwanger en stond iedereen even vriendelijk te woord:

Wat verder opviel? William was heel zorgzaam naar zijn zwangere vrouw:

En Kate keek naar haar man alsof het hun eerste date was:

Beeld: ANP