Dat Posh Spice, Victoria Beckham, bevriend is met de Britse royals is geen geheim; zij en David waren gasten op het huwelijk van Will en Kate. Maar blijkbaar zijn alle Spice Girls welkom op het huwelijk van Harry en Meghan.

Althans, dat beweert Melanie Brown, ook wel Scary Spice, in een Amerikaanse talkshow. Of de Spice Girls gaan optreden, is nog een raadsel. Mel B. schrok meteen al van haar uitspraak: ‘Ik weet niet of ik dit wel had moeten zeggen.’ En zei er daarna niets meer over. Maar het gonst. En het zou kunnen.

Fan
Harry was als klein mannetje fan van de dames. Na het overlijden van zijn moeder nam vader Charles hem mee naar een concert van de meidengroep en brachten de dames hem blijkbaar nogal in verlegenheid door hem te zoenen en zijn hand vast te houden. Ook Meghan schijnt groot fan te zijn geweest van de Spice Girls. We wachten af...

 

Ons koningspaar gaat deze week op staatsbezoek in Luxemburg. Dus pakt Máxima deze Tweede Pinksterdag alvast haar koffer. Met misschien wel deze outfits erin.

Het was in mei 2013 een van haar eerste kennismakingsbezoeken in het buitenland. Leuk dus, dat Máxima zo kort na haar vijfjarig jubileum als koningin weer terugkeert. Destijds gooide ze hoge ogen in Natan, en geheid dat die designer ook nu weer in de garderobe meereist.

Net als wellicht Máxima's andere favorieten Claes Iversen en Jan Taminiau. Nouveau dook in hun collecties op zoek naar pareltjes die Máxima nog niet gedragen heeft, maar wie weet wel debuteert, op Luxemburgse bodem. Wij zien haar in elk geval wel shinen in (variaties op) deze beauties.

Van Natan:Van Jan Taminiau:


Van Claes Iversen:

Beeld: ANP/Jan Taminiau/Natan/Claes Iversen

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Ja, we zwijmelen gewoon nog even door hoor. Nu er steeds meer beelden van het huwelijk binnendruppelen, viel ons die bijzondere momenten op waarbij het stel echt even alleen oog lijkt te hebben voor elkaar... 

1. Meghan naast haar prins:

2. Hand in hand in de koets:

3. Volgens liplezers zegt Harry op dit moment: "You look amazing... I'm so lucky."

4. Prachtig beeld van Harry die zijn bruid naar buiten begeleidt...

 

Een bericht dat is gedeeld door @cmillertiu op

5. Het gelukkige stel in de kerk voordat de ceremonie begint...

 

Een bericht gedeeld door Clem (@lclemenstagram) op

6. Harry helpt Meghan galant de auto in:

 

Een bericht gedeeld door AL’ NYAH (@al_nyah) op

7. Vlak voor dé kus:

8. Harry doet voorzichtig Meghan's sluier af. Meghan kijkt hem aan en hij zegt schattig: "Hi". Zucht...