Zie je door de bomen het bos niet meer in je (kerst)garderobe? Koningin Máxima weet raad. Laat je inspireren door haar kerst-proof outfits van dit jaar. Succes verzekerd.

Máxima heeft een voorliefde voor echte kersttinten...

More content below the advertising

En ja, daar hoort groen uiteraard ook bij.

Maar ook in neutraal (of oké, goud) kun je enorm shinen, weet zij als geen ander

Een modernere kijk op kerst is ook een voltreffer...

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#queenmaxima #koninginmaxima #modekoningin #modekoninginmaxima #fashionqueen #beautyqueen #styleicon #fashion #michaelkors #maxima

Een bericht gedeeld door Queen Maxima (@queenmaxima_fashion) op

En ja, je moet er van houden maar een panterprintje heeft natuurlijk óók feestallure

Proost, op fijne dagen!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#New The President of the Republic of Cabo Verde, Jorge Carlos de Almeida Fonseca, and his wife are on a two-day state visit to the Netherlands at the invitation of His Majesty the King (10th-11th December)🇳🇱🇨🇻 . Day 1: King Willem-Alexander and Queen Máxima officially welcomed President Fonseca and his wife on Dam Square in Amsterdam. After the inspection of the guard of honour, a reception took place in the Royal Palace in Amsterdam for the Dutch and Cabo Verdean officials taking part in the visit. The first day of the state visit concluded with a state banquet at the Royal Palace in Amsterdam. . Do you like Maxima's outfits? #dutchroyals #dutchroyalfamily #kingwillemalexander #queenmaxima #koninginmaxima #statevisit #royaljewels #instaroyals #royalnews

Een bericht gedeeld door Royal Addicted (@royal.addicted) op

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Erwin Olaf is verantwoordelijk voor de prachtige portretserie die vorig jaar geschoten werd van Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en Amalia, Ariane en Alexia, spreekt openhartig over de samenwerking met de koninklijke familie.

Begin 2018 werd Olaf gevraagd om de Oranjes op de gevoelige plaat vast te leggen voor hun kerstkaart én een portretserie.

More content below the advertising

"Ik ben trots op het koningshuis, omdat het een verbindend element is, binnen een af en toe zeer verdeelde democratie", aldus de fotokunstenaar.

Een sessie in het Paleis op de Dam had "iets magisch. Het overkomt je maar een paar keer in je carrière als fotograaf dat alles op zijn plek lijkt te vallen: de techniek, het licht, het poseren, de composities, maar ook de sfeer."

Verder laat de talentvolle fotograaf weinig los. Veel meer dan dat het "leuk" was om met de Oranjes te werken, verklapt hij niet.

Olaf toont ,behalve veel eerder werk, een klein aantal foto's die hij in opdracht maakte waaronder de spraakmakende recente platen van koning Willem-Alexander en zijn gezin. 

Meer werk van Erwin Olaf zien? Zijn dubbeltentoonstelling in het Gemeentemuseum en het Fotomuseum in Den Haag is vanaf vandaag geopend. In Nouveau van deze maand lees je alvast een groot portret van de fotograaf. 

Nu in de winkel!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Koningin Máxima was voor de Verenigde Naties in Jordanië. Qua outfits was het weer prachtig, verschillende trends kwamen voorbij. 

Vooral de flared pants is bij ons favoriet. Welke look vinden jullie goed gekozen?

More content below the advertising

1. Wijde pijp

Wij vinden de bruine look van Natan een heel mooie. De koningin combineerde, toen ze onder meer twee vrouwelijke ondernemers in Al Hana Boutique bezocht, een prachtige flared pants (trend op dit moment) met bijpassende mantel.

2. Prachtige avondjurk

Máxima pakt vaak flink uit als het om een avondjurk gaat. Zo ook op de tweede dag van haar bezoek. Ze koos voor een ingekorte avondjurk van Giambattista Valli. De jurk was nog te koop, maar nu uitverkocht. De rest van de collectie vind je hier.

3. De coltrui

De koningin hield haar nek gesloten met een chique coltrui van Max Mara. De trui met col staat niet iedereen, maar eerlijk is eerlijk Maxima komt ermee weg.

 

 

Bron: Modekoninginmaxima Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in